Povezane vesti
Haos u Sava centru pred koncert, besan Hari Mata Hari: "Gadi mi se kad vidim..."
Telegraf pre 1 dan
Pevač Hari Mata Hari večeras, 20. marta, održava koncert u Sava Centru, a pred sam koncert nastao je haos u dvorani. Naime, on večeras obeležava 40 godina benda i karijere, a u razgovoru sa medijima je otkrio i zašto je bio besan na probi. - Nemam tremu… »
40 godina emocije, muzike i ljubavi: Hari Mata Hari održao prvi od tri velika solistička koncerta (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
POP zvezda Hari Varešanović održao je večeras prvi od tri velika solistička koncerta u Plavoj dvorani Sava centra. Foto Novosti Veče je otvoreno dobro poznatim hitom "Ja te volim najviše na svetu" , koji je publika pevala uglas sa Harijem Varešanović od… »
Porodica kao podrška: Harija Mata Harija iz prvog reda gleda ćerka Nađa (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
POP zvezda Hari Varešanović večeras je na prvom od tri koncerta u Sava centru obeležio 40 godina benda "Hari Mata Hari". Foto Novosti Pevača je večeras iz prvog reda gledala njegova porodica, od kojih je bila najveselija ćerka Nađa. Veče je otvoreno… »
"Svi imaju ego, ne mogu da ih gledam": Hari žestoko o kolegama, Dragani Mirković bi rekao da ne dolazi"
Mondo pre 6 sati
Pevač Hari Varešanović otvorio je dušu pred večerašnji koncert u Beogradu i s medijima govorio o stvarima o kojima retko priča. Priznao je da je bio besan na probi pred koncert, da prve redove na koncertima čuva za porodicu i prijatelje, ne slavne… »
Kao klinka glumila u spotu Hari Mata Harija: Znate li ko je devojčica iz pesme "Prsten i zlatni lanac"? (foto, video)
Mondo pre 6 sati
Grupa Hari Mata Hari večeras u beogradskom Sava centru obeležava 40 godina karijere. Sala je krcata obožavateljima koji su stasavali uz vanvremenske hitove Harija Varešanovića, a u prvim redovima, za razliku od većine njegovih kolega , nema pevača i… »
Hari Mata Hari otkrio zašto je bio besan na probi: "Muzičari se naljutili na mene" (video)
Mondo pre 7 sati
Pevač Hari Varešanović će večeras na koncertu u Sava centru obeležiti 40 godina benda Hari Mata Hari, a u razgovoru sa medijima je otkrio i zašto je bio besan na probi. "Nemam tremu, imao sam tremu u Zagrebu u Areni nedavno, a ovde sam domaći", rekao je… »
Hari Mata Hari otkrio da će mu deca biti u prvom redu: Ćerka prava lepotica, svi se pitaju da li će doći i vanbračni sin
Mondo pre 7 sati
Pevač Hari Varešanović večeras obeležava 40 godina karijere grupe Hari Mata Hari koncertom u beogradskom Sava Centru. MONDO je imao prilike da zaviri na probu benda pred večerašnji spektakl, a potom i porazgovara sa pevačem koji je isprva burno reagovao… »
"Gadi mi se kad vidim da pevači imaju goste iznenađenja": Hari Mata Hari javno isprozivao kolege (video)
Mondo pre 7 sati
Pevač Hari Varešanović je s bendom Hari Mata Hari otpevao neke od najlepših ljubavnih pesama. Publika koja ga godinama sluša i prati, večeras će biti u prilici da najlepše od njih čuje uživo na koncertu u Sava centru, na kojem proslavljaju 40 godina… »
Hari Mata Hari kipti od besa pred koncert: Ekskluzivni snimak s probe, pogledajte šta se desilo (video)
Mondo pre 8 sati
Grupa Hari Mata Hari obeležiće večeras 40 godina karijere u beogradskom Sava centru, gde će publika moći da uživa u vanvremenskim hitovima koje svi dobro znamo. MONDO je imao prilike da zaviri na probu, gde nas je sačekala neočekivana scena. Pevač je bio… »
Vesti dana »
'Čovek drugog sveta': Odlazak Bože Koprivice, pisca, dramaturga i velikog navijača Partizana
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
SP u dvorani: Ćatović bez finala u Torunju, Sinančević odustao
Sandžak haber pre 1 satjoš 2 povezane