Povezane vesti

Isporuka prva dva vojna helikoptera S. Makedoniji iz Italije do kraja godine

Beta pre 19 sati
Ministar odbrane Severne Makedonije Vlado Misajlovski izjavio je da se isporuka prva dva višenamenska vojna helikoptera "agusta" iz Italije očekuje do kraja ove godine. "Meni je najvažnije da helikopteri stignu. Ono što sada imam kao najavu je da neće… »

Serbian News Media pre 19 sati
Ministar odbrane Severne Makedonije Vlado Misajlovski izjavio je da se isporuka prva dva višenamenska vojna helikoptera „agusta“ iz Italije očekuje do kraja ove godine. „Meni je najvažnije da helikopteri stignu. Ono što sada imam kao najavu je da neće… »

Radio sto plus pre 18 sati
“Meni je najvažnije da helikopteri stignu. Ono što sada imam kao najavu je da neće biti kašnjenja. Do kraja ove godine bi trebalo dva da stignu, ja se nadam da će stići u drugoj polovini. ‘Leonardo’ je jedna od najvećih kompanija u ovoj oblasti i… »

Pravo u centar pre 19 sati
Ministar odbrane Severne Makedonije Vlado Misajlovski izjavio je da se isporuka prva dva višenamenska vojna helikoptera „agusta“ iz Italije očekuje do kraja ove godine. „Meni je najvažnije da helikopteri stignu. Ono što sada imam kao najavu je da neće… »

Vesti dana »