Povezane vesti

"Imam veliki prag tolerancije prema prijateljima, ali..." Dejan Kostić prvi put o prekidu saradnje sa Prijovićkom: Spomenuo i…

"Imam veliki prag tolerancije prema prijateljima, ali..." Dejan Kostić prvi put o prekidu saradnje sa Prijovićkom: Spomenuo i…

Kurir pre 15 sati
Jedan od trenutno najtraženijih kompozitora na našim prostorima Dejan Kostić, po prvi put otvoreno je govorio o prekidu saradnje sa Aleksandrom Prijović. Osim što je sarađivao sa Aleksandrom, on je u svom studiju ugostio i mnoge druge zvezde, a trenutno… »
"Kada se energija pokvari - gotovo, sad se posvećujem Ceci": Kompozitor prvi put o prekidu saradnje sa Prijovićkom

"Kada se energija pokvari - gotovo, sad se posvećujem Ceci": Kompozitor prvi put o prekidu saradnje sa Prijovićkom

Mondo pre 17 sati
Kompozitor i pevač Dejan Kostić konačno je odlučio da stavi tačku na nagađanja i prvi put otvoreno progovori o prekidu saradnje sa Aleksandrom Prijović. U iskrenom osvrtu, otkrio je razloge koji su doveli do ove odluke, ali i podelio planove za svoj… »
"Kad je neko prijatelj, imam toleranciju, ali..." Dejan Kostić neće više da ćuti, otkrio istinu o prekidu saradnje sa…

"Kad je neko prijatelj, imam toleranciju, ali..." Dejan Kostić neće više da ćuti, otkrio istinu o prekidu saradnje sa…

Blic pre 1 dan
Aleksandrina i Dejanova saradnja donela je velike hitove domaćoj muzičkoj sceni i izazvala je pažnju javnosti. Kostić je istakao da želi da se posveti svojoj karijeri i radu sa Cecom, koju smatra svojim muzičkim uzorom. Kompozitor i pevač, Dejan Kostić… »

Vesti dana »