Povezane vesti

"Pomagao mi u potrazi, a on mi ubio sina": Ispovest majke ubijenog muškarca iz Zrenjanina, otkrila jezive detalje

"Pomagao mi u potrazi, a on mi ubio sina": Ispovest majke ubijenog muškarca iz Zrenjanina, otkrila jezive detalje

Mondo pre 2 sata
Zbog ubistva nestalog I.V. (36) iz Zrenjanina uhapšene su dve osobe iako se prvobitno mislilo da je nestao, ali je obdukcija potvrdila da je smrt nastupila na nasilan način. Njegova majka Lila je u ispovesti za "Kurir" ispričala kakve ona informacije ima… »
"Pomagao mi je da nađem sina, a on ga je ubio" Potresna ispovest majke ubijenog Ivana iz Zrenjanina, obdukcija otkrila jezive…

"Pomagao mi je da nađem sina, a on ga je ubio" Potresna ispovest majke ubijenog Ivana iz Zrenjanina, obdukcija otkrila jezive…

Kurir pre 4 sati
Nestanak Ivana Vijoglavina (36) iz okoline Zrenjanina mesecima je bio misterija, da bi nakon hapšenja osumnjičenih, cela priča dobila jeziv obrt, kada je u potresnoj ispovesti za Kurir, neutešna majka otkrila da je, kako se sumnja, M. L. (64) njenog sina… »
Advokat o slučaju ubistva Ivana u Zrenjaninu: Kolika kazna preti osumnjičenom za ubistvo i njegovom sinu koji mu je pomogao

Advokat o slučaju ubistva Ivana u Zrenjaninu: Kolika kazna preti osumnjičenom za ubistvo i njegovom sinu koji mu je pomogao

Nova pre 6 sati
Muškarac M. L. (64) uhapšen je zbog ubistva Ivana Vijoglavina (36), dok je njegov sin M. L. (38) uhapšen zbog sprečavanja i ometanja dokazivanja. Advokat Nebojša Perović za Novu objašnjava kolika kazna preti dvojici muškaraca. Ivan Vijoglavin (36) nestao… »
Ovo je drugi osumnjičeni za ubistvo Ivana V. iz Zrenjanina: Telo umotao u ćebe pa bacio u Tisu, oglasilo se tužilaštvo

Ovo je drugi osumnjičeni za ubistvo Ivana V. iz Zrenjanina: Telo umotao u ćebe pa bacio u Tisu, oglasilo se tužilaštvo

Mondo pre 11 sati
Povodom ubistva Ivana Vijoglavina (36) za kojim se tragalo skoro 3 meseca, a za čije su ubistvo uhapšeni i osumnjičeni otac i sin iz Aradca oglasilo se Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu. U saopštenju VJT u Zrenjaninu navedeno je da se sumnja da je M. L… »
Ovo je Mihal (36) koji je uhapšen zbog ubistva u Zrenjaninu. Sumnja se da je on umotao Ivanovo telo u ćebe i bacio u Tisu…

Ovo je Mihal (36) koji je uhapšen zbog ubistva u Zrenjaninu. Sumnja se da je on umotao Ivanovo telo u ćebe i bacio u Tisu…

Blic pre 12 sati
Forenzička obdukcija je potvrdila da je Ivan preminuo od krvarenja uzrokovanog ubodnim ranama, prvenstveno u levoj nadlaktici DNK analiza potvrdila je identitet žrtve, a Ivan je bio poslednji put viđen 3. januara 2026. godine Povodom ubistva Ivana… »
Nož mu zario u srce, pa dva puta u ruku... Ivanu nije bilo spasa: Ovo je Mihal, osumnjičen da je ocu pomogao da se reši tela…

Nož mu zario u srce, pa dva puta u ruku... Ivanu nije bilo spasa: Ovo je Mihal, osumnjičen da je ocu pomogao da se reši tela…

Kurir pre 15 sati
Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu oglasilo se povodom surovog ubistva muškarca čije je telo pronađeno na obali Tise dva meseca nakon prijavljenog nestanka, a sada su istraga i obdukcija pokazale jezive rezultate. - Reč o nasilnoj smrti i muškarac je… »
Pomagao u potrazi, a krio jezivu tajnu: Vlasnik kafane iz Zrenjanina 3 meseca obmanjivao porodicu ubijenog Ivana

Pomagao u potrazi, a krio jezivu tajnu: Vlasnik kafane iz Zrenjanina 3 meseca obmanjivao porodicu ubijenog Ivana

Mondo pre 16 sati
Ivan Vijoglavin (36) koji je brutalno ubijen 3. januara poslednji put je viđen živ u kafani vlasnika M.L. (64) uhapšen zbog sumnje da je počinilac ovog ubistva. Njegovo telo pronađeno je čak 10 kilometara dalje - u Tisi, tri meseca od nestanka. Za Ivanom… »
Porodica je Ivana tražila 3 meseca nakon što je poslednji put viđen u kafani: Na samo 10 kilometara dalje bilo je njegovo…

Porodica je Ivana tražila 3 meseca nakon što je poslednji put viđen u kafani: Na samo 10 kilometara dalje bilo je njegovo…

Blic pre 17 sati
Za to vreme, vlasnik kafane je majci davao lažne informacije i pretvarao se da pomaže u potrazi za nestalim Ivanom Policija sumnja da je sin vlasnika kafane M.L. (38) pomogao ocu u uklanjanju tela, a obdukcija je naložena radi utvrđivanja uzroka smrti… »

Vesti dana »