Povezane vesti
"To mi se gadi!" Hari Mata Hari usred Beograda šokirao izjavom o kolegama pred sam koncert u Sava centru
Blic pre 24 sata
Pevač je kritikovao praksu dovođenja „specijalnih gostiju” na koncerte, izjavivši da mu to smeta. Priznao je da mu je veća trema zbog tehničkih stvari na koncertima nego zbog samog pevanja. Pevač Hari Mata Hari održao je veliki koncert u beogradskom Sava… »
Hari Mata Hari stigao u Beograd na koncert, pa pobesneo: Gadi mi se kad vidim...
Kurir pre 1 dan
Hari Mata Hari, juče je održao koncert u Sava Centru u Beogradu, a nekoliko trenutaka pre nego što je izašao pred svojom vernom publikom, u razgovoru sa novinarima, pecnuo je kolege. Koncerti u srpskoj prestonici su posebni i po tome što pevač obeležava… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 19 minutajoš 44 povezane
„Jeb*ću ti celu familiju“, bivši igrač Budućnosti skandalozno uvredio Dončića na srpskom: Luka potpuno poludeo na parketu, umalo eskalacija u dvorani!
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane
Parlamentarni izbori u Sloveniji, podjednake šanse za pobedu imaju Golob i Janša
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih