Povezane vesti

Objavljen šokantan snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Mrtav pijan, jedva stoji FOTO/VIDEO

Objavljen šokantan snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Mrtav pijan, jedva stoji FOTO/VIDEO

B92 21.03.2026
Snimak hapšenja američkog pevača Džastina Timberlejka, kojeg je policija u junu 2024. godine u mestu Sag Harbor, u oblasti Hemptons, zaustavila zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola, objavljen je danas. Prema navodima policije, on j prošao znak… »
"Nervozan sam, lupa mi srce." Objavljen šokantan snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Pokušao na sve načine da spreči da…

"Nervozan sam, lupa mi srce." Objavljen šokantan snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Pokušao na sve načine da spreči da…

Kurir 21.03.2026
Nakon gotovo dve godine i duge pravne bitke, policijski snimak hapšenja pop zvezde Džastina Timberlejka iz juna 2024. godine napokon je ugledala svetlost dana. Video materijal, objavljen u petak nakon dogovora pevačevog pravnog tima i vlasti sela Sag… »
Isplivao snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Pevač se dve godine borio da ga sakrije, sprema novu tužbu

Isplivao snimak hapšenja Džastina Timberlejka: Pevač se dve godine borio da ga sakrije, sprema novu tužbu

Mondo 21.03.2026
Nedavno objavljen policijski snimak prikazuje Džastina Timberlejka kako se muči tokom testova trezvenosti na terenu, nakon zaustavljanja u Hemptonima 2024. godine, koje je dovelo do njegovog hapšenja zbog sumnje na vožnju pod dejstvom alkohola… »
Objavljen snimak hapšenja Džastina Timberlejka zbog vožnje u alkoholisanom stanju!

Objavljen snimak hapšenja Džastina Timberlejka zbog vožnje u alkoholisanom stanju!

Telegraf 21.03.2026
Snimak hapšenja američkog pevača Džastina Timberlejka, kojeg je policija u junu 2024. godine u mestu Sag Harbor, u oblasti Hemptons, zaustavila zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola, nakon što je, prema navodima policije, prošao znak stop i… »

Vesti dana »