Povezane vesti
Pevačica tražila bizaran poklon od dečka: On joj kupio, a onda joj se prodavac obratio: Ne znam da li ste luđi vi, ili taj što…
Kurir pre 23 dana
Višnja Petrović gostujući u jednoj emisiji, otkrila je da joj je bivši dečko na njeno insistiranje kupio noja. - Poželela sam da snimam sa nojem, da imam noja u svom spotu - započela je Višnja svoju priču, a onda otkrila da je njen tadašnji izabranik… »
"Ne zna se da li ste luđi vi ili taj što vam ga je kupio" Pevačica tražila bizaran poklon, bivši dečko joj ispunio želju, a…
Blic pre 23 dana
Višnja Petrović je ispričala duhovitu anegdotu o najluđem poklonu koji je dobila od bivšeg partnera – noja. Pevačicina želja je bila da snimi spot sa nojem, a njen momak joj je stvarno kupio noja u Subotici. Pevačica Višnja Petrović nasmejala je sve do… »
Vesti dana »
Peter Mađar: Preispitaćemo ugovore o ruskim energentima, isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Radio 021 pre 18 minutajoš 31 povezana
Počela blokada iranske obale! Tramp: Samo priđite i bićete eliminisani, kao vaših 158 brodova! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora!
Kurir pre 18 minutajoš 94 povezane
Nikezić: Vlast prepustila NIS Orbanu, zašto bi sada Mađar i EU poštovali njegov dogovor sa Putinom?
Nova pre 43 minutajoš 202 povezane
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Radio sto plus pre 1 satjoš 24 povezane
Sančez podržao pozive za mir pape Lava XIV: Ko seje vetrove žanje oluje
NIN pre 53 minutajoš 23 povezane