Povezane vesti

Pevačica tražila bizaran poklon od dečka: On joj kupio, a onda joj se prodavac obratio: Ne znam da li ste luđi vi, ili taj što…

Pevačica tražila bizaran poklon od dečka: On joj kupio, a onda joj se prodavac obratio: Ne znam da li ste luđi vi, ili taj što…

Kurir pre 1 dan
Višnja Petrović gostujući u jednoj emisiji, otkrila je da joj je bivši dečko na njeno insistiranje kupio noja. - Poželela sam da snimam sa nojem, da imam noja u svom spotu - započela je Višnja svoju priču, a onda otkrila da je njen tadašnji izabranik… »
"Ne zna se da li ste luđi vi ili taj što vam ga je kupio" Pevačica tražila bizaran poklon, bivši dečko joj ispunio želju, a…

"Ne zna se da li ste luđi vi ili taj što vam ga je kupio" Pevačica tražila bizaran poklon, bivši dečko joj ispunio želju, a…

Blic pre 1 dan
Višnja Petrović je ispričala duhovitu anegdotu o najluđem poklonu koji je dobila od bivšeg partnera – noja. Pevačicina želja je bila da snimi spot sa nojem, a njen momak joj je stvarno kupio noja u Subotici. Pevačica Višnja Petrović nasmejala je sve do… »

Vesti dana »