Povezane vesti
Dodik: Ja sam ponosni srpski nacionalista, ali ne šovinista!
Pravda pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je ponosan Srbin i srpski nacionalista i da nema nijedan razlog da to ne kaže. Dodik je novinarima u Budimpešti, gde je prisustvovao Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) rekao da nije srpski… »
Dodik: Ja sam srpski nacionalista, ne srpski šovinista
Sputnik pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je ponosan Srbin i srpski nacionalista i da nema nijedan razlog da to ne kaže. Dodik je novinarima u Budimpešti, gde je prisustvovao Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) rekao da nije… »
Dodik pozvao Srbe u Mađarskoj da glasaju za Orbana
Euronews pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik pozvao je danas Srbe koji žive u Mađarskoj da podrže lidera partije Fides Viktora Orbana i politiku koja, kako je rekao, čuva stabilnost, identitet i suverenitet Mađarske. "Mađarska i Republika Srpska dele iste vrednosti i… »
Orban i Dodik se međusobno podržavaju u Budimpešti: Razmenili reči prijateljstva pred konferenciju
Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je predsednik SNSD-a Milorad Dodik zaslužio "najveće titule", jer je, kako je ocenio, preživeo američke sankcije, ucene iz Nemačke i maltretiranje iz Federacije BiH. "Verujte dragi prijatelji, mi bismo… »
Viktor Orban: Dodik zaslužuje najveće titule
Telegraf pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je predsednik SNSD-a Milorad Dodik zaslužio "najveće titule", jer je, kako je ocenio, preživeo američke sankcije, ucene iz Nemačke i maltretiranje iz Federacije BiH. "Verujte dragi prijatelji, mi bismo… »
Orban: Dodik zaslužuje najveće titule, Dodik: Orban je prijatelj
RTV pre 1 dan
BUDIMPEŠTA - Predsednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uoči početka Konferencije konzervativne političke akcije (CPAC) u Budimpešti i rekao da RS ima "snažne prijatelje". Orban je pre otvaranja skupa primio samo… »
Dodik sa Orbanom u Budimpešti: Republika Srpska ima snažne prijatelje
Vesti online pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uoči početka Konferencije konzervativne političke akcije (CPAC) u Budimpešti i rekao da RS ima “snažne prijatelje”. Orban je pre otvaranja skupa primio samo nekolicinu… »
Euronews pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uoči početka Konferencije konzervativne političke akcije (CPAC) u Budimpešti i rekao da RS ima "snažne prijatelje". Orban je pre otvaranja skupa primio samo nekolicinu… »
Sputnik pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik sastao se sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom uoči početka Konferencije konzervativne političke akcije (CPAC) u Budimpešti i rekao da RS ima "snažne prijatelje". Orban je pre otvaranja skupa primio samo nekolicinu… »
Vesti dana »
Protest u Amsterdamu: Stotine ljudi protiv rata u Iranu i režima u Teheranu
Euronews pre 8 minutajoš 129 povezanih
Tudoru se smeši otkaz: „Šumari“ razbili smušeni Totenhem i naterali Hrvata da spakuje kofere!
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih
Prve izlazne ankete: Vladajući Pokret Sloboda nezvanični pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Pravo u centar pre 23 minutajoš 23 povezane
Eksplozija u srcu Istanbula! Srušile se dve zgrade, spasioci izvlače ljude iz ruševina: Hitne službe na licu mesta (foto)
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane