Povezane vesti

"Moja deca možda budu loša genetski za svoje izabranice" Kristina Spalević o vezi sa Kristijanom Golubovićem: "Ovo je najveći…

"Moja deca možda budu loša genetski za svoje izabranice" Kristina Spalević o vezi sa Kristijanom Golubovićem: "Ovo je najveći…

Blic pre 8 sati
Kristina je istakla da je bila povređena jer nije prepoznata nijedna njena vrlina. Kristijan trenutno živi kod sestre. Kristina Spalević otvoreno je progovorila o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim ima dva sina, osvrćući se na razloge zbog… »
"Savetovala me je njegova bivša žena": Kristina Spalević bez dlake na jeziku o raskidu sa Golubovićem

"Savetovala me je njegova bivša žena": Kristina Spalević bez dlake na jeziku o raskidu sa Golubovićem

Mondo pre 14 sati
Kristina Spalević, bivša partnerka Kristija Golubovića sa kojim ima dvoje dece, otvoreno je govorila o životu nakon njihovog raskida, kao i o razlozima koji su je naveli da stavi tačku na tu vezu. "Shvatila sam da kada posle dužeg razdvajanja nema… »
"Savetovala me je Kristijanova bivša žena" Kristina otkrila nove detalje drame sa Golubovićem u stanu na Voždovcu

"Savetovala me je Kristijanova bivša žena" Kristina otkrila nove detalje drame sa Golubovićem u stanu na Voždovcu

Kurir pre 17 sati
Kristina Spalević i Kristijan Golubović, nedavno su imali veliku raspravu zbog koje je morala da reaguje i policija. Ona je već govorila o ovoj drami, a sada je otkrila nove detalje. - Shvatila sam da kada posle dužeg razdvajanja nema promene tu se onda… »
"Savetovala me je njegova bivša žena", Kristina iznela detalje haosa sa Golubovićem: "Vređao me pred policijom"

"Savetovala me je njegova bivša žena", Kristina iznela detalje haosa sa Golubovićem: "Vređao me pred policijom"

Telegraf pre 16 sati
Kristina Spalević, bivša partnerka Kristijana Golubovića sa kojim ima dvoje dece, otvoreno je govorila o svom životu nakon raskida sa njim i razlozima zbog kojih je odlučila da prekine vezu. - Shvatila sam da kada posle dužeg razdvajanja nema promene tu… »
Kristina Spalević otkrila nove detalje haosa na Voždovcu: "Savetovala me je Kristijanova bivša žena, vređao me je pred…

Kristina Spalević otkrila nove detalje haosa na Voždovcu: "Savetovala me je Kristijanova bivša žena, vređao me je pred…

Blic pre 17 sati
Navela je da se njihova situacija nije menjala i da je Kristijan i pred policijom vređao, što je uticalo na njenu odluku o prijavi. Kristina je istakla finansijske probleme, navodeći da Kristijan ne zna kako troši novac i da je morala sama da počne da… »

Vesti dana »