Повезане вести

"Моја деца можда буду лоша генетски за своје изабранице" Кристина Спалевић о вези са Кристијаном Голубовићем: "Ово је највећи…

"Моја деца можда буду лоша генетски за своје изабранице" Кристина Спалевић о вези са Кристијаном Голубовићем: "Ово је највећи…

Блиц 21.03.2026
Кристина је истакла да је била повређена јер није препозната ниједна њена врлина. Кристијан тренутно живи код сестре. Кристина Спалевић отворено је проговорила о свом односу са Кристијаном Голубовићем, са којим има два сина… »
"Саветовала ме је његова бивша жена": Кристина Спалевић без длаке на језику о раскиду са Голубовићем

"Саветовала ме је његова бивша жена": Кристина Спалевић без длаке на језику о раскиду са Голубовићем

Мондо 21.03.2026
Кристина Спалевић, бивша партнерка Кристија Голубовића са којим има двоје деце, отворено је говорила о животу након њиховог раскида, као и о разлозима који су је навели да стави тачку на ту везу. "Схватила сам да када после… »
"Саветовала ме је Кристијанова бивша жена" Кристина открила нове детаље драме са Голубовићем у стану на Вождовцу

"Саветовала ме је Кристијанова бивша жена" Кристина открила нове детаље драме са Голубовићем у стану на Вождовцу

Курир 21.03.2026
Кристина Спалевић и Кристијан Голубовић, недавно су имали велику расправу због које је морала да реагује и полиција. Она је већ говорила о овој драми, а сада је открила нове детаље. - Схватила сам да када после дужег раздвајања… »
"Саветовала ме је његова бивша жена", Кристина изнела детаље хаоса са Голубовићем: "Вређао ме пред полицијом"

"Саветовала ме је његова бивша жена", Кристина изнела детаље хаоса са Голубовићем: "Вређао ме пред полицијом"

Телеграф 21.03.2026
Кристина Спалевић, бивша партнерка Кристијана Голубовића са којим има двоје деце, отворено је говорила о свом животу након раскида са њим и разлозима због којих је одлучила да прекине везу. - Схватила сам да када после дужег… »
Кристина Спалевић открила нове детаље хаоса на Вождовцу: "Саветовала ме је Кристијанова бивша жена, вређао ме је пред…

Кристина Спалевић открила нове детаље хаоса на Вождовцу: "Саветовала ме је Кристијанова бивша жена, вређао ме је пред…

Блиц 21.03.2026
Навела је да се њихова ситуација није мењала и да је Кристијан и пред полицијом вређао, што је утицало на њену одлуку о пријави. Кристина је истакла финансијске проблеме, наводећи да Кристијан не зна како троши новац и да је… »

Вести дана »