Povezane vesti
'Molio sam ga: Ne radi to, vratiću ti!' Dugovao je Saši Popoviću 68.000 evra dok je dnevno zarađivao hiljade
Telegraf pre 1 dan
Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je prošao kroz buran period života obeležen velikim dugovima, rasipništvom i estradnim sukobima, a sada je otvoreno govorio o odnosu sa Sašom Popovićem. Rale je otkrio da mu je upravo Popović u jednom trenutku… »
Ovom poznatom muškarcu je Saša Popović oprostio 68.000 evra: Istina isplivala na videlo: Molio sam ga...
Kurir pre 18 sati
Saša Popović bio je čovek velikog srca. Mnogima je promenio život, a mnogima je i pomogao u trenutku kada im je to najviše trebalo. Jedan od njih je Goran Ratković Rale. On je nedavno gostovao u jednoj emisiji gde je govorio o Popoviću, pa se prisetio… »
"Molio sam ga: 'Sale, nemoj to da radiš'": Dugovao Saši Popoviću 68.000 €, potez direktora "Granda" ga šokirao
Mondo pre 21 sat
Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je priznao da je Saši Popoviću dugovao oko 68.000 evra, a kasnije mu je estradni mag taj dug oprostio. On je otvorio dušu i izneo nepoznate detalje svog fascinantnog života, govoreći o odnosu sa Sašom… »
"Molio sam ga: 'Sale nemoj to da radiš, vratiću ti'" On je Saši Popoviću dugovao 68.000 evra, a dnevno je zarađivao…
Blic pre 22 sata
Njegov prvi susret sa Lepom Brenom bio je neprijatan, ali kasnije su izgradili prijateljski odnos. Kao mladić bio je ulični pevač u inostranstvu, a kasnije je zapao u velike dugove uprkos visokim primanjima. Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je… »
Vesti dana »
Iran preti napadima na ključnu infrastrukturu širom Bliskog istoka nakon ultimatuma Trumpa
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 44 povezane
Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili Dalas, Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru
Politika pre 34 minutajoš 22 povezane
Danas su Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se zapravo mese mladenčići
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
U Sloveniji danas redovni parlamentarni izbori za 10. saziv Državnog zbora
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih