Повезане вести
'Молио сам га: Не ради то, вратићу ти!' Дуговао је Саши Поповићу 68.000 евра док је дневно зарађивао хиљаде
Телеграф 21.03.2026
Композитор Горан Ратковић Рале својевремено је прошао кроз буран период живота обележен великим дуговима, расипништвом и естрадним сукобима, а сада је отворено говорио о односу са Сашом Поповићем. Рале је открио да му је управо… »
Овом познатом мушкарцу је Саша Поповић опростио 68.000 евра: Истина испливала на видело: Молио сам га...
Курир 21.03.2026
Саша Поповић био је човек великог срца. Многима је променио живот, а многима је и помогао у тренутку када им је то највише требало. Један од њих је Горан Ратковић Рале. Он је недавно гостовао у једној емисији где је говорио о… »
"Молио сам га: 'Сале, немој то да радиш'": Дуговао Саши Поповићу 68.000 €, потез директора "Гранда" га шокирао
Мондо 21.03.2026
Композитор Горан Ратковић Рале својевремено је признао да је Саши Поповићу дуговао око 68.000 евра, а касније му је естрадни маг тај дуг опростио. Он је отворио душу и изнео непознате детаље свог фасцинантног живота, говорећи о… »
"Молио сам га: 'Сале немој то да радиш, вратићу ти'" Он је Саши Поповићу дуговао 68.000 евра, а дневно је зарађивао…
Блиц 21.03.2026
Његов први сусрет са Лепом Бреном био је непријатан, али касније су изградили пријатељски однос. Као младић био је улични певач у иностранству, а касније је запао у велике дугове упркос високим примањима. Композитор Горан… »
Вести дана »
Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожелајн образац понашања
Инсајдер пре 35 минутајош 79 повезаних
Трамп покренуо операцију у Ормузу због застоја у преговорима са Ираном
РТВ пре 5 минутајош 28 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 35 минутајош 32 повезане
Један возио ауто-путем код Ниша са 2,49 промила, други јурио Мерошином 228 километара на сат – низ прекршаја за празнике
Јужне вести пре 15 минутајош 24 повезане