Povezane vesti
'Molio sam ga: Ne radi to, vratiću ti!' Dugovao je Saši Popoviću 68.000 evra dok je dnevno zarađivao hiljade
Telegraf pre 23 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je prošao kroz buran period života obeležen velikim dugovima, rasipništvom i estradnim sukobima, a sada je otvoreno govorio o odnosu sa Sašom Popovićem. Rale je otkrio da mu je upravo Popović u jednom trenutku… »
Ovom poznatom muškarcu je Saša Popović oprostio 68.000 evra: Istina isplivala na videlo: Molio sam ga...
Kurir pre 22 dana
Saša Popović bio je čovek velikog srca. Mnogima je promenio život, a mnogima je i pomogao u trenutku kada im je to najviše trebalo. Jedan od njih je Goran Ratković Rale. On je nedavno gostovao u jednoj emisiji gde je govorio o Popoviću, pa se prisetio… »
"Molio sam ga: 'Sale, nemoj to da radiš'": Dugovao Saši Popoviću 68.000 €, potez direktora "Granda" ga šokirao
Mondo pre 22 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je priznao da je Saši Popoviću dugovao oko 68.000 evra, a kasnije mu je estradni mag taj dug oprostio. On je otvorio dušu i izneo nepoznate detalje svog fascinantnog života, govoreći o odnosu sa Sašom… »
"Molio sam ga: 'Sale nemoj to da radiš, vratiću ti'" On je Saši Popoviću dugovao 68.000 evra, a dnevno je zarađivao…
Blic pre 22 dana
Njegov prvi susret sa Lepom Brenom bio je neprijatan, ali kasnije su izgradili prijateljski odnos. Kao mladić bio je ulični pevač u inostranstvu, a kasnije je zapao u velike dugove uprkos visokim primanjima. Kompozitor Goran Ratković Rale svojevremeno je… »
Vesti dana »
Forinta i akcije rastu nakon Orbanovog poraza, očekuje se novo poglavlje odnosa sa EU
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 57 povezanih
"Smrt Evrope" prva reakcija Rusije nakon izbora u Mađarskoj, oglasio se Putinov blizak saradnik
Blic pre 9 minutajoš 30 povezanih
Srpski igrači pred plej-of NBA lige: Jokić ostaje MVP kandidat, Bogdanović ubacio 17 poena, Topiću dabl-dabl učinak
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 36 povezanih