Povezane vesti

Šteta - Ivana Španović šesta na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Šteta - Ivana Španović šesta na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Sportske.net pre 1 dan
Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je večeras šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara. "Stvarno nemam ništa protiv da budem šesta na… »
Dok je Angelina Topić dobijala srebro, svi gledali tetoviranu Amerikanku, stavila zvezde na lice i uzela zlato

Dok je Angelina Topić dobijala srebro, svi gledali tetoviranu Amerikanku, stavila zvezde na lice i uzela zlato

Telegraf pre 1 dan
Prvog dana Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici saznali smo osvajače medalja u ukupno četiri discipline. Nama najbitnija skok uvis donela je i jedan od najvećih uspeha u istoriji srpske atletike, te srebro Angeline Topić podeljeno sa Nikolom… »
Evo koliko novca je Ivana Španović osvojila šestim mestom na Svetskom prvenstvu

Evo koliko novca je Ivana Španović osvojila šestim mestom na Svetskom prvenstvu

Telegraf pre 1 dan
Nije medalja, ali rezultat koji je Ivana Španović ostvarila na Svetskom dvoranskom prvenstvu svima nam uliva optimizam! U Torunju je kraljica srpske atletike sa 35 godina zauzela šestu poziciju. Njen rezultat od 14.35 metara je drugi najbolji u karijeri… »
Ivana Španović za RTS: Sigurno sam mogla dalje, ali nemam razlog da ne budem zadovoljna

Ivana Španović za RTS: Sigurno sam mogla dalje, ali nemam razlog da ne budem zadovoljna

RTS pre 10 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je posle finala Svetskog dvoranskog prvenstva u Torunju da je sigurno mogla da zabeleži bolji rezultat, ali da nema razlog da bude nezadovoljna jer su ispred nje olimpijske i svetske šampionke. Ivana Španović… »
Ivana Španović šesta na Svetskom prvenstvu

Ivana Španović šesta na Svetskom prvenstvu

RTV pre 10 sati
TORUNJ - Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je danas šesto mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u disciplini troskok skokom 14,03 metra. Španović je drugim najboljim skokom u karijeri stigla do šeste pozicije na Svetskom prvenstvu u poljskom… »
Za šesto mesto i nije toliko loše: Poznato koliko je Ivana Španović zaradila na Svetskom prvenstvu!

Za šesto mesto i nije toliko loše: Poznato koliko je Ivana Španović zaradila na Svetskom prvenstvu!

Hot sport pre 10 sati
Na kraju šesto mesto! Ivana Španović, srpska atletičarka, nije uspela da stigne do medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju, jer je finale u troskoku završila na šestoj poziciji. Ipak, sve je počelo gotovo savršeno. Ivana je već u prvoj seriji… »
Niša novo - Duplantisu četvrto zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Niša novo - Duplantisu četvrto zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Sportske.net pre 10 sati
Švedski skakač s motkom Armand Duplantis osvojio je večeras zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Svetski rekorder je do zlata stigao sa preskočenih šest metara i 25 centimetra, što je novi rekord šampionata. Duplantis je… »
"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP

"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP

Mondo pre 10 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović završila je kao šestoplasirana takmičenje u troskoku u finalu Svetskog prvenstva u Torunju u Poljskoj. Završila je sezonu u dvorani kao najbolja evropska troskokačica, sa rezultatom od 14,35 metara ove subote, a pre dva… »
Ivana Španović zauzela šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Ivana Španović zauzela šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Insajder pre 11 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je večeras šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara. "Stvarno nemam ništa protiv da budem šesta na… »
Španović: Najbolja sam Evropljanka, to me ohrabruje

Španović: Najbolja sam Evropljanka, to me ohrabruje

Sport klub pre 11 sati
Ivana Španović bila je zadovoljna rezultatom na dvoranskom Svetskom šampionatu i osvojenim šestim mestom. Legendarna srpska atletičarka prvi put se zvanično takmičila u troskoku i ono što je pogotovo raduje je činjenica da je imala najbolji rezutat od… »
Moćna poruka Ivane Španović: "Najbolja sam u Evropi"

Moćna poruka Ivane Španović: "Najbolja sam u Evropi"

Nova pre 11 sati
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara i veoma je zadovoljna ovim rezultatom. "Kao što… »
Ivana Španović osvojila šesto mesto na Svetskom prvenstvu

Newsmax Balkans pre 11 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je šesto mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u disciplini troskok skokom 14,03 metra. Španović je drugim najboljim skokom u karijeri stigla do šeste pozicije na Svetskom prvenstvu u poljskom gradu Torunju… »
Sezonu završavam kao najbolja Evropljanka! Ivana Španović zadovoljna: Nije loše biti šesti na svetu

Sezonu završavam kao najbolja Evropljanka! Ivana Španović zadovoljna: Nije loše biti šesti na svetu

Dnevnik pre 12 sati
Ivana Španović je zauzela šesto mesto u finalu troskoka na Svetskom prvenstvu u dvorani u Poljskoj. Najbolji rezultat ostvarila je u prvoj seriji – 14,35 metara i pozicionirala se u svetskom vrhu u novoj disciplini u prvom finalu na velikim takmičenjima… »
"Nemam ništa protiv da budem šesta na svetu": Ivana Španović posle nastupa na Svetskom prvenstvu u dvorani 2026.

"Nemam ništa protiv da budem šesta na svetu": Ivana Španović posle nastupa na Svetskom prvenstvu u dvorani 2026.

Večernje novosti pre 11 sati
NOVI državni rekord u troskoku Ivana Španović nije postavila. Osvojila je šesto mesto na dvoranskom SP u Torunu sa preskočenih 14.35 metara (u prvoj seriji). FOTO: Tanjug/AP Ispred najtrofenije dame naše „kraljice sportova“ bile su Kubanka Lijadgamis… »
Ivana Španović se oglasila posle uspeha karijere na SP u novoj disciplini: "Najbolja sam u Evropi"

Ivana Španović se oglasila posle uspeha karijere na SP u novoj disciplini: "Najbolja sam u Evropi"

Telegraf pre 12 sati
Legendarna srpska atletičarka Ivana Španović ostvarila je odličan rezultat na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju i zauzela šesto mesto u elitnoj konkurenciji troskoka. Sa rezultatom od 14,35 metara mora biti zadovoljna. Zvanično najbolja Evropljanka… »
Brutalan start, gorak kraj: Ivana Španović bez medalje uprkos skoku karijere!

Brutalan start, gorak kraj: Ivana Španović bez medalje uprkos skoku karijere!

Hot sport pre 12 sati
Na kraju šesto mesto! Ivana Španović, srpska atletičarka, nije uspela da stigne do medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Torunju, jer je finale u troskoku završila na šestoj poziciji. Ipak, sve je počelo gotovo savršeno. Ivana je već u prvoj seriji… »
Ivana Španović šesta na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Ivana Španović šesta na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Radio sto plus pre 12 sati
Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara. Zlatnu medalju osvojila je Kubanka Lajanis Peres Ernandes sa preskočenih 14,95 metara. Srebro je pripalo Julimar Rohas iz Venecuele koja je skočila 14,86 metara, dok se na… »
Ivana Španović šesta u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Ivana Španović šesta u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu

Radio 021 pre 12 sati
Ivana Španović zauzela je večeras šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Španović je najbolji skok imala u prvoj seriji kada je skočila 14,35 metara. Zlatnu medalju osvojila je Kubanka Lajanis Peres Ernandes sa… »
Ivana Španović daleko od svetske medalje! Drugi najbolji rezultat u karijeri, ali...

Ivana Španović daleko od svetske medalje! Drugi najbolji rezultat u karijeri, ali...

Večernje novosti pre 12 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da osvoji novu medalju. FOTO: Tanjug/AP Ona je danas zauzela šesto mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u disciplini troskok i to skokom od 14,03 metra. Španovićeva je drugim najboljim skokom u karijeri… »

Politika pre 12 sati
Drugi najbolji skok u njenoj karijeri. Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je danas šesto mesto na Svetskom prvenstvu u dvorani u troskoku sa skokom od 14,03 metra. Sa drugim najboljim skokom u karijeri, Španović je stigla do šestog mesta na… »
Angelina Topić prekinula dominaciju Ivane Španović, 29 godina kasnije otišla korak dalje od tate Dragutina

Angelina Topić prekinula dominaciju Ivane Španović, 29 godina kasnije otišla korak dalje od tate Dragutina

Telegraf pre 1 dan
Posle dva Svetska dvoranska prvenstva "pauze", srpska atletika je dobila osvajačicu medalje u Torunju u petak. Angelina Topić je drugim najboljim skokom u karijeri od 1.99 metara zauzela drugo mesto, srebro stavila oko vrata i u ponedeljak će se ponosno… »

Vesti dana »