Povezane vesti
"Pevala sam za 50 evra, ljudi su samo pričali o mojoj bubuljici" Pevačica nikad iskrenija: Doživela veliki fijasko
Kurir 21.03.2026
Retko koja pevačica ili pevač su u vreme kada su započinjali svoje muzičke karijere, odmah na početku doživeli veliki uspeh i popularnost. Jedna od njih je i Mia Borisavljević, koja je nedavno govorila o svojim počecima i neuspehu. Kako kaže, njen prvi… »
"Pevala sam za 50 evra, doživela veliki fijasko" Pevačica otvoreno o najtežem trenutku u karijeri: "Ljudi su samo pričali o…
Blic 21.03.2026
Mia Borisavljević ne krije da u početku nije uspela da oslušne potrebe publike Prvi album nije naišao na dobar prijem ni finansijski, ali nije želela da odustane. Mia Borisavljević ne krije da joj je početak karijere pao i te kako teško i da nije mogla… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tri sata razgovora SAD i Irana u Njujorku; stupaju na snagu američke sankcije iranskim avio-kompanijama
RTV pre 49 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski Trampu: Razgovor sa Putinom u trilateralnom formatu; Kremlj: Ništa se ne postiže primirjem
RTV pre 54 minutajoš 3 povezane
Danas je prvi dan jeseni: RHMZ objavio detaljnu vremensku prognozu, stiže toplotna kupola, a onda i ledeni dani
Mondo pre 34 minutajoš 6 povezanih
"Putin postaje neobazriv i opasan"! Zvaničnik NATO: Ruski predsednik pokušava da podeli zapadne saveznike, spremniji je na rizik!
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
AP: Tramp izneo niz netačnih i obmanjujućih tvrdnji pred Generalnom skupštinom UN
Danas pre 7 satijoš 1 povezana