Povezane vesti

Kristijan slomljen zbog smrti prijateljice na Vračaru: Prijavio da je nestala, našli telo u ventilacionom otvoru

Kristijan slomljen zbog smrti prijateljice na Vračaru: Prijavio da je nestala, našli telo u ventilacionom otvoru

Mondo pre 16 sati
Kristijan Golubović se slomljen od bola sada oprostio od svoje drugarice, podelivši potresnu objavu na Fejsbuku. Govorio je o njenoj tragičnoj sudbini i kritikovao nedostatak empatije prolaznika koji joj nisu pomogli. "Stella Savić R.I.P. Rokerko, sve… »
"Sve sam ti kupio za poslednje putovanje" Kristijan Golubović priprema ispraćaj prijateljici čije je telo pronađeno u…

"Sve sam ti kupio za poslednje putovanje" Kristijan Golubović priprema ispraćaj prijateljici čije je telo pronađeno u…

Blic pre 18 sati
On navodi da se Stela zavukla u otvor kako bi se ugrejala ili zbog tableta koje je uzimala. Golubović je kritički govorio o nedostatku empatije kod ljudi, jer "niko nije pokušao da joj pomogne". U ventilacionom otvoru u zgradi na Vračaru pronađeno je… »
Otkriven jeziv detalj o telu pronađenom u betonskom otvoru! "Nije mogla da upadne sama, evo šta je prethodilo tragediji" -…

Otkriven jeziv detalj o telu pronađenom u betonskom otvoru! "Nije mogla da upadne sama, evo šta je prethodilo tragediji" -…

Kurir pre 19 sati
U ventilacionom otvoru za zgadu na Vračaru, kako Kurir nezvanično saznaje, pronađeno je telo Stele Savić (59), koja je nestala pre dvadesetak dana. Prizori u blizini mesta na kom je otkriveno telo, ostavilo je sve bez reči. Stanari ovog dela Beograda… »
"Nije mogla sama da završi unutra": Misterija smrti Beograđanke čije je telo pronađeno u ventilacionom otvoru sve veća

"Nije mogla sama da završi unutra": Misterija smrti Beograđanke čije je telo pronađeno u ventilacionom otvoru sve veća

Mondo pre 19 sati
U ventilacionom otvoru za zgadu na Vračaru pronađeno je telo Stele Savić (59), koja je nestala pre dvadesetak dana. Prizori u blizini mesta na kom je otkriveno telo, ostavilo je sve bez reči. Stanari ovog dela Beograda kažu da su u šoku i da niko do… »
Kristijan slomljen zbog smrti Stele, oprostio se potresnim rečima: "Sve sam ti kupio za poslednje putovanje"

Kristijan slomljen zbog smrti Stele, oprostio se potresnim rečima: "Sve sam ti kupio za poslednje putovanje"

Telegraf pre 19 sati
Jeziva sudbina zadesila je blisku prijateljicu Kristijana Golubovića, Stelu Savić (59), čije je telo pronađeno u ventilacionom otvoru jedne zgrade na Vračaru nakon višednevne potrage. Kristijan, koji je danima apelovao za pomoć i sam učestvovao u… »

Vesti dana »