Povezane vesti
Žene koje su zažalile što su postale majke
Radio 021 pre 19 sati
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije… »
BBC News pre 19 sati
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka… »
Danas pre 19 sati
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »
NIN pre 19 sati
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. "Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo", kaže ona. "Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »
Južne vesti pre 19 sati
Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Tramp preti Iranu: "Imate 48 sati", Teheran lansirao nove napade ka Izraelu
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Danas su Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se zapravo mese mladenčići
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
„Jeb*ću ti celu familiju“, bivši igrač Budućnosti skandalozno uvredio Dončića na srpskom: Luka potpuno poludeo na parketu, umalo eskalacija u dvorani!
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana
Parlamentarni izbori u Sloveniji: Građani danas biraju 10. saziv Državnog zbora, ove dve stranke imaju najviše šansi za pobedu
Kurir pre 41 minutajoš 11 povezanih