Povezane vesti
Žene koje su zažalile što su postale majke
Radio 021 21.03.2026
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije… »
BBC News 21.03.2026
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka… »
Danas 21.03.2026
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »
NIN 21.03.2026
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. "Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo", kaže ona. "Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »
Južne vesti 21.03.2026
Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj… »
Vesti dana »
Nemanja preživeo metke monstruma, danas prvi put posle 3 godine šutnuo loptu: Otvorio memorijalnu utakmicu u Malom Orašju u čast nastradalih prijatelja (video)
Kurir pre 1 satjoš 78 povezanih
Saobraćajna policija kontrolisala 42.251 vozilo tokom prvomajskih praznika
Serbian News Media pre 16 minutajoš 24 povezane
Regionalni direktor SZO za Evropu: Preduzimamo hitne mere u vezi sa pojavom hantavirusa
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Rojters: Iran tvrdi da je pogodio američki ratni brod, SAD negiraju
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih