Povezane vesti

Žene koje su zažalile što su postale majke

Radio 021 pre 19 sati
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije… »

BBC News pre 19 sati
Od žala za životom koji više nemaju, do osećaja neprestanog pritiska - žene govore za BBC zbog čega žale što su postale majke. Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka… »

Danas pre 19 sati
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »

NIN pre 19 sati
Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. "Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo", kaže ona. "Cena je bila prevelika, a taj trošak ostaje… »

Južne vesti pre 19 sati
Getty Images Karmen obožava desetogodišnjeg sina Tea, ali da može da vrati vreme unazad, ona kaže da bi volela da nikad nije postala majka. „Majčinstvo mi je oduzelo zdravlje, vreme, novac, snagu i moje telo“, kaže ona. „Cena je bila prevelika, a taj… »

Vesti dana »