Povezane vesti
Prevario ženu i ostavio je sa dvoje dece Pevač sada zažalio što je on taj koji se iselio iz porodične kuće: "To mi je bolno…
Blic pre 14 sati
Goga je demantovala Markove tvrdnje da njihov brak nije funkcionisao i istakla da nikada ranije nije sumnjala u njegovu vernost Goga je izjavila da joj je bilo teško, ali da veruje da vreme leči sve rane i da mora da ide dalje sa životom Marko Gačić… »
Prevario ženu, a sad kuka što se on iselio iz kuće: Boli me što sam ja taj koji se iselio...
Kurir pre 17 sati
Marko Gačić i njegova sada već bivša supruga Goga Gačić stavili su tačku na brak zbog njegove prevare. Pevačica je ostala da živi u kući sa njegovim roditeljima, a pevač je samovoljno napustio porodični dom. Sada, je ipak gostujući u jednoj emisiji… »
"Boli me što sam ja taj koji se iselio": Marko Gačić varao Gogu, sada se žali jer je morao da napusti dom
Mondo pre 18 sati
Pevač Marko Gačić rastao se od supruge, pevačice Goge Babić zbog njegove preljube, a ona je sa njihovom decom ostala da živi u porodičnoj kući. Odluku da ostanu u domu u kom su deca odrasla doneli su prvenstveno kako njih ne bi stresirali, dok se ne… »
"Boli me što sam ja taj koji se iselio", Gačić varao Gogu, pa se požalio što je on taj koji je napustio dom
Telegraf pre 19 sati
Pevač Marko Gačić rastao se od supruge, pevačice Goge Babić zbog njegove preljube, a ona je sa njihovom decom ostala da živi u porodičnoj kući. Odluku da ostanu u domu u kom su deca odrasla doneli su prvenstveno kako njih ne bi stresirali, dok se ne… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Tramp preti Iranu: "Imate 48 sati", Teheran lansirao nove napade ka Izraelu
Nova pre 27 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, evo kakvo nas vreme očekuje danas
Danas pre 52 minutajoš 15 povezanih
„Jeb*ću ti celu familiju“, bivši igrač Budućnosti skandalozno uvredio Dončića na srpskom: Luka potpuno poludeo na parketu, umalo eskalacija u dvorani!
Hot sport pre 57 minutajoš 17 povezanih
Srpska pravoslavna crkva i mladi bračni parovi danas slave Mladence
RTK pre 2 minutajoš 15 povezanih
Parlamentarni izbori u Sloveniji, podjednake šanse za pobedu imaju Golob i Janša
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih