Повезане вести
Преварио жену и оставио је са двоје деце Певач сада зажалио што је он тај који се иселио из породичне куће: "То ми је болно…
Блиц 21.03.2026
Гога је демантовала Маркове тврдње да њихов брак није функционисао и истакла да никада раније није сумњала у његову верност Гога је изјавила да јој је било тешко, али да верује да време лечи све ране и да мора да иде даље са… »
Преварио жену, а сад кука што се он иселио из куће: Боли ме што сам ја тај који се иселио...
Курир 21.03.2026
Марко Гачић и његова сада већ бивша супруга Гога Гачић ставили су тачку на брак због његове преваре. Певачица је остала да живи у кући са његовим родитељима, а певач је самовољно напустио породични дом. Сада, је ипак… »
"Боли ме што сам ја тај који се иселио": Марко Гачић варао Гогу, сада се жали јер је морао да напусти дом
Мондо 21.03.2026
Певач Марко Гачић растао се од супруге, певачице Гоге Бабић због његове прељубе, а она је са њиховом децом остала да живи у породичној кући. Одлуку да остану у дому у ком су деца одрасла донели су првенствено како њих не би… »
"Боли ме што сам ја тај који се иселио", Гачић варао Гогу, па се пожалио што је он тај који је напустио дом
Телеграф 21.03.2026
Певач Марко Гачић растао се од супруге, певачице Гоге Бабић због његове прељубе, а она је са њиховом децом остала да живи у породичној кући. Одлуку да остану у дому у ком су деца одрасла донели су првенствено како њих не би… »
Вести дана »
Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожелајн образац понашања
Инсајдер пре 34 минутајош 79 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 35 минутајош 32 повезане
Један возио ауто-путем код Ниша са 2,49 промила, други јурио Мерошином 228 километара на сат – низ прекршаја за празнике
Јужне вести пре 15 минутајош 24 повезане
Сукоб на Блиском истоку: Војска САД тврди да су њихови бродиви прошли корз Ормуз, Иран да су прогођени
Вечерње новости пре 0 минутајош 45 повезаних