Povezane vesti
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: „Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema“
Serbian News Media 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast „jer onda nemate… »
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema
N1 Info 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
"Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema": Vesna Zmijanac uoči današnjeg SNS mitinga na kojem će pevati
Nova 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
Vesti dana »
Uhapšen Kikinđanin osumnjičeni za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 69 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
Udruženja: Nedopustiva sprečavanja novinara da prisustvuju javnim sednicama
Cenzolovka pre 48 minutajoš 21 povezana