Povezane vesti
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: „Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema“
Serbian News Media pre 21 dana
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast „jer onda nemate… »
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema
N1 Info pre 21 dana
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
"Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema": Vesna Zmijanac uoči današnjeg SNS mitinga na kojem će pevati
Nova pre 21 dana
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
Vesti dana »
Danas je Vaskrs, praznik nade, vere i simbol pobede života nad smrću
Jugmedia pre 31 minutajoš 33 povezane
Pregovori u Islamabadu završeni bez dogovora; Vens: Dali smo konačnu ponudu; Teheran: Razumevanje o nizu pitanja
RTS pre 2 minutajoš 24 povezane
Izbori u Mađarskoj: Otvorena biračka mesta, Evropa prati glasanje
Danas pre 17 minutajoš 20 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave vaskrsenje Hristovo, pozdravljaju se sa – Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!
Glas Šumadije pre 2 satajoš 18 povezanih