Povezane vesti
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: „Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema“
Serbian News Media 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast „jer onda nemate… »
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema
N1 Info 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
"Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema": Vesna Zmijanac uoči današnjeg SNS mitinga na kojem će pevati
Nova 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
Vesti dana »
(Video uživo) prve slike kruzera smrti u luci omiljenog evropskog letovališta: Vojska i policija na licu mesta, počela evakuacija putnika
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Otkriven identitet ubijenog policajca u Hrvatskoj: Bio na visokoj poziciji, ubica mu presudio u kafiću
Mondo pre 43 minutajoš 25 povezanih
Oglasio se Batut: Rizik od prenosa hantavirusa mali, 30 godina nije bilo mutacija. Nema opasnosti od pandemije nalik kovidu.
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane