Povezane vesti
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: „Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema“
Serbian News Media pre 9 sati
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast „jer onda nemate… »
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema
N1 Info pre 9 sati
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
"Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema": Vesna Zmijanac uoči današnjeg SNS mitinga na kojem će pevati
Nova pre 9 sati
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
Vesti dana »
Juniori Crvene zvezde u finalu Evroliginog kvalifikacionog turnira „Marko Ivković“
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Šest američkih uslova za mir sa Iranom: Tri zemlje kao posrednici, zvaničnici tvrde: "Pristaće na sve!"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Publika nezadovoljna na koncertu Tonija Cetinskog: Prazna bina, a deo sale zatvoren, koncert kasnio
Blic pre 2 satajoš 1 povezana