Povezane vesti
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: „Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema“
Serbian News Media 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast „jer onda nemate… »
Vesna Zmijanac uoči mitinga SNS: Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema
N1 Info 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
"Uvek sam bila uz vlast, jer onda nemate nikakvih problema": Vesna Zmijanac uoči današnjeg SNS mitinga na kojem će pevati
Nova 21.03.2026
Folk pevačica Vesna Zmijanac, jedna od izvođača koji će nastupati danas na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradskoj areni, izjavila je da se nije dvoumila da nastupa na tom nastupu, jer je, kako je kazala, uvek bila uz vlast "jer onda nemate… »
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 23 minutajoš 14 povezanih
Porede ga sa Sinerom i Alkarazom, poreklom je Vijetnamac i brani boje Amerike, ostvario uspeh na US Openu
Telegraf pre 38 minutajoš 16 povezanih
Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo zabranjeno"
Blic pre 29 minutajoš 15 povezanih
Tri sata diplomatije iza zatvorenih vrata: Šta donosi sastanak Putina, Vitkofa i Kušnera
Večernje novosti pre 9 minutajoš 11 povezanih
Jeziva nesreća kod Raške: Auto se zaustavio zbog kvara, a onda je usledio stravičan udar – mladić poginuo na licu mesta
Dnevnik pre 33 minutajoš 8 povezanih