Povezane vesti

"Odnele su mi roleks iz stana" Aca Lukas bio istovremeno sa dve devojke, one ga pokrale: "Neću da ih jurim, ja sam ih pustio…

"Odnele su mi roleks iz stana" Aca Lukas bio istovremeno sa dve devojke, one ga pokrale: "Neću da ih jurim, ja sam ih pustio…

Blic pre 21 dana
Lukas smatra da je odgovoran za dešavanja u svom domu i da ne beži od svojih grešaka Opisao je turbulentan razvod sa Sonjom i probleme koji su uticali na decu Privatan život folkera Ace Lukasa oduvek je intrigirao javnost. Njegovi odnosi sa ženama bili… »
"Odnele su roleks..." Lukasa pokrale dve devojke: Dolazile često kod njega, a tek da čujete sta im je folker uradio: Više se…

"Odnele su roleks..." Lukasa pokrale dve devojke: Dolazile često kod njega, a tek da čujete sta im je folker uradio: Više se…

Kurir pre 21 dana
Folker Aca Lukas ne prestaje da iznenađuje javnost detaljima iz privatnog života. Iako iza sebe ima više nego turbulentan ljubavni život, devojke su mu se jednom i obile o glavu. Naime, kako je nedavno ispričao, smislio je zamku za devojke koje su ga… »

Vesti dana »