Povezane vesti
Dejan se obratio hrišćanima na Bajram i poslao poruku: "Snimaću Islam dok sam živ"
Mondo pre 22 dana
Dejan je uoči velikog islamskog praznika, Ramazanskog bajrama, podelio porodičnu fotografiju sa svojim najmilijima. On je odlučio da stane na put svima onima koji ga sabotiraju i vređaju njega i njegovu porodicu. - Porodica! Mnogo me ljudi vređa, ne… »
"Snimaću Islam dok sam živ," Dejan se obratio hrišćanima na Bajram, pa poslao poruku: "Nisam nikom naudio."
Telegraf pre 22 dana
Dejan Dragojević, pre nekoliko godina promenio je veru te prešao u islam a sada se oglasio povodom praznika. Bivši zadrugar je uputio snažnu poruku svima koji ga osuđuju. Dejan je uoči velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama podelio porodičnu… »
"Vređaju me, a i njihov hrišćanski post je u toku" Dejan Dragojević o negativnim komentarima: Smeta im što sam musliman
Kurir pre 22 dana
Dejan Dragojević u jednom momentu pre nekoliko godina odlučio je da promeni veru i pređe u islam. On zbog ove odluke trpi uvrede, ali ne samo on već i njegova porodica. Sada se oglasio i rešio da stane na put negativnim komentarima na račun svojih… »
"Ljudima smeta što sam musliman, vređaju me" Dejan Dragojević se oglasio za Bajram, obratio se hrišćanima: "Islam ću snimati…
Blic pre 22 dana
Naglasio je da pravi vernik ne vređa druge, te da on nikome nije učinio ništa loše. Dejan Dragojević je tokom Ramazana obišao Meku i Medinu, stavljajući akcenat na to koliko je vernik Dejan Dragojević, koji je pre nekoliko godina javno priznao da je… »
Vesti dana »
Tusk: Mađari pokazali da Evropa nije osuđena na autoritarne korumpirane režime
Beta pre 7 minutajoš 75 povezanih
"Smrt Evrope" prva reakcija Rusije nakon izbora u Mađarskoj, oglasio se Putinov blizak saradnik
Blic pre 42 minutajoš 31 povezana
Srpski igrači pred plej-of NBA lige: Jokić ostaje MVP kandidat, Bogdanović ubacio 17 poena, Topiću dabl-dabl učinak
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 48 povezanih
Putniković: Finansijeri i kompanije pojačavaju pritisak na Vašington i Teheran oko Ormuskog moreuza
RTS pre 7 minutajoš 19 povezanih