Povezane vesti
Dejan se obratio hrišćanima na Bajram i poslao poruku: "Snimaću Islam dok sam živ"
Mondo pre 5 sati
Dejan je uoči velikog islamskog praznika, Ramazanskog bajrama, podelio porodičnu fotografiju sa svojim najmilijima. On je odlučio da stane na put svima onima koji ga sabotiraju i vređaju njega i njegovu porodicu. - Porodica! Mnogo me ljudi vređa, ne… »
"Snimaću Islam dok sam živ," Dejan se obratio hrišćanima na Bajram, pa poslao poruku: "Nisam nikom naudio."
Telegraf pre 8 sati
Dejan Dragojević, pre nekoliko godina promenio je veru te prešao u islam a sada se oglasio povodom praznika. Bivši zadrugar je uputio snažnu poruku svima koji ga osuđuju. Dejan je uoči velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama podelio porodičnu… »
"Vređaju me, a i njihov hrišćanski post je u toku" Dejan Dragojević o negativnim komentarima: Smeta im što sam musliman
Kurir pre 14 sati
Dejan Dragojević u jednom momentu pre nekoliko godina odlučio je da promeni veru i pređe u islam. On zbog ove odluke trpi uvrede, ali ne samo on već i njegova porodica. Sada se oglasio i rešio da stane na put negativnim komentarima na račun svojih… »
"Ljudima smeta što sam musliman, vređaju me" Dejan Dragojević se oglasio za Bajram, obratio se hrišćanima: "Islam ću snimati…
Blic pre 15 sati
Naglasio je da pravi vernik ne vređa druge, te da on nikome nije učinio ništa loše. Dejan Dragojević je tokom Ramazana obišao Meku i Medinu, stavljajući akcenat na to koliko je vernik Dejan Dragojević, koji je pre nekoliko godina javno priznao da je… »
Vesti dana »
Šest američkih uslova za mir sa Iranom: Tri zemlje kao posrednici, zvaničnici tvrde: "Pristaće na sve!"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Publika nezadovoljna na koncertu Tonija Cetinskog: Prazna bina, a deo sale zatvoren, koncert kasnio
Blic pre 4 satijoš 1 povezana