Povezane vesti
Pevačica (52) otkazala nastup u bogradu zbog zdravlja: Javno se oglasila i zabrinula fanove: "Volim vas"
Blic 21.03.2026
Fanovi su joj uputili poruke podrške nakon objave o otkazivanju nastupa. Tina je otvoreno govorila o teškom periodu kada nije mogla da viđa sina posle razvoda. Pevačica Tina Ivanović ovog vikenda je bila prinuđena da promeni planove i otkaže unapred… »
Hitno oglašavanje Tine Ivanović! Pevačica se oglasila bolesna i zabrinula fanove "Zbog moje iznenadne..." (foto)
Kurir 21.03.2026
Tina Ivanović već decenijama traje na estradi, a njeni nastupi su gotovo uvek unapred rasprodati i zakazani. Ipak, iako je ovog vikenda trebalo da nastupi u Beogradu, zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba bila je primorana da ga otkaže. Tim povodom se… »
Pevačica otkazala nastup zbog zdravlja: Oglasila se bolesna i zabrinula fanove: "Zbog moje iznenadne..."
Telegraf 21.03.2026
Tina Ivanović decenijama je na estradnoj sceni, a svaki nastup joj je unapred zakazan. Kao i njene kolege i ona je ovog vikenda trebalo da nastupa i druži se sa svojom publikom u Beogradu, međutim, zbog zdravstvenog problema koji je nastupio iznenada ona… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 35 minutajoš 29 povezanih
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 35 minutajoš 18 povezanih
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 5 minutajoš 33 povezane
Poslednje isplate državne pomoći od 6.000 dinara: Danas ležu preostale uplate
Euronews pre 45 minutajoš 8 povezanih