Povezane vesti

Pevačica (52) otkazala nastup u bogradu zbog zdravlja: Javno se oglasila i zabrinula fanove: "Volim vas"

Pevačica (52) otkazala nastup u bogradu zbog zdravlja: Javno se oglasila i zabrinula fanove: "Volim vas"

Blic pre 22 dana
Fanovi su joj uputili poruke podrške nakon objave o otkazivanju nastupa. Tina je otvoreno govorila o teškom periodu kada nije mogla da viđa sina posle razvoda. Pevačica Tina Ivanović ovog vikenda je bila prinuđena da promeni planove i otkaže unapred… »
Hitno oglašavanje Tine Ivanović! Pevačica se oglasila bolesna i zabrinula fanove "Zbog moje iznenadne..." (foto)

Hitno oglašavanje Tine Ivanović! Pevačica se oglasila bolesna i zabrinula fanove "Zbog moje iznenadne..." (foto)

Kurir pre 22 dana
Tina Ivanović već decenijama traje na estradi, a njeni nastupi su gotovo uvek unapred rasprodati i zakazani. Ipak, iako je ovog vikenda trebalo da nastupi u Beogradu, zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba bila je primorana da ga otkaže. Tim povodom se… »
Pevačica otkazala nastup zbog zdravlja: Oglasila se bolesna i zabrinula fanove: "Zbog moje iznenadne..."

Pevačica otkazala nastup zbog zdravlja: Oglasila se bolesna i zabrinula fanove: "Zbog moje iznenadne..."

Telegraf pre 22 dana
Tina Ivanović decenijama je na estradnoj sceni, a svaki nastup joj je unapred zakazan. Kao i njene kolege i ona je ovog vikenda trebalo da nastupa i druži se sa svojom publikom u Beogradu, međutim, zbog zdravstvenog problema koji je nastupio iznenada ona… »

Vesti dana »