Povezane vesti
"Po kom osnovu je Zoran Savić došao u Partizan? Džabari je njegov kiks": Todorić ga vidi kao najvećeg krivca
Mondo pre 15 sati
Legendarni igrač, operativac, funkcioner i sada - savetnik u KK Partizan Dragan Todorić otvoreno je rekao šta misli o velikim turbulencijama u Humskoj ove sezone. Posle obraćanja bivšeg sportskog direktora Zorana Savića, njegov nekadašni prethodnik se… »
"Sedeo sam kraj Murinena, krstio sam se šta radi na utakmicama": Todorić ostajao u šoku kraj klupe Partizana
Mondo pre 15 sati
Bivši igrač i legendarni funkcioner, a sada savetnik u KK Partizan Dragan Todorić u intervjuu za " Meridian sport" priznao je da je ostajao začuđen zbog ponašanja Mike Murinena na utakmicama crno-belih. Finski košarkaš došao je početkom sezone kao hit… »
Vesti dana »
Eksplozija gasa u centru Istanbula srušila dve zgrade, devet osoba izvučeno iz ruševina
Insajder pre 56 minutajoš 18 povezanih
Legenda Lejkersa kritikuje Dončića: "Recite šta god hoćete o mojoj porodici - to su samo reči"
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
Simonović izuzetno poštuje Penjaroju, smatra da je fenomenalan: Čuveni bivši košarkaš Crvene zvezde potpuno jasan!
Hot sport pre 56 minutajoš 24 povezane