Povezane vesti
"Da bi mi bio prijatelj, mora da legne sa mnom": Šokantna izjava Rade Manojlović, pomenula i Milana Stankovića
Mondo pre 20 dana
Pevačica Rada Manojlović nedavno se dotakla mnogih tema vezano za majčinstvo, smrti majke ali i prijatelja. Ona je pre deceniju i više bila u vezi sa Milanom Stankoviem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima. Rada je na samom početku rekla da nekada ne… »
"Da bi mi bio prijatelj, mora da legne sa mnom", Rada šokirala izjavom: Evo šta je rekla za Milana Stankovića
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Rada Manojlović nedavno se dotakla mnogih tema vezano za majčinstvo, smrti majke ali i prijatelja. Pevačica je pre deceniju i više bila u vezi sa Milanom Stankoviem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima. Rada je na samom početku rekla da nekada… »
"Da bi neko bio moj prijatelj, bukvalno mora da legne sa mnom" Rada Manojlović šokirala priznanjem, pa se dotakla Milana…
Blic pre 21 dana
Sa humorom je opisala svoja prijateljstva, rekavši da je bliskost neophodna za prave prijatelje Komentarisala je i pritisak okoline da rodi dete sa 39 godina Pevačica Rada Manojlović govorila je o majčinstvu, smrti svoje majke kao i prijateljstvima. Ona… »
Vesti dana »
Smena sunčanog i nestabilnog vremena: Toplije, ali uz kišu od ponedeljka
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
Otvorena birališta na parlamentarnim izborima u Mađarskoj pravo glasa ima 8,1 miliona birača. Glavni rivali Orbanov Fides i Mađarova Tisa.
Dnevnik pre 4 minutajoš 7 povezanih