Povezane vesti
"Dajte mi krpe, iskrvariću" Jezivi detalji pucnjave u Zemunu, čovek koji je video sve progovorio: Policija nabavila snimke…
Kurir pre 3 sata
U ulici Džona Kenedija u Zemunu se u petak uveče odigrala prava drama kada je oko 21.30 sati u Vojina L. (38), zatvorenika puštenog na slobodni vikend, nepoznati počinilac ispalio nekoliko hitaca i ranio ga u predelu potkolenice i to u prisustvu… »
Potraga za pucačem u Zemunu! Ispalio četiri hica na robijaša i nestao bez traga!
Telegraf pre 4 sati
Policija od petka intenzivno traga za napadačem koji je u Ulici Džona Kenedija u Zemunu ranio Vojina L. (38), člana opasne kriminalne grupe koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. Dok istražni organi i dalje tragaju za pucačem koji je… »
"Dajte mi krpe!" Vojin sav krvav puzao do perionice i molio za pomoć - jezivi detalji pucnjave na Novom Beogradu (foto)
Mondo pre 6 sati
Vojin L. (38) ranjen je u petak oko 21.30 u ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu, a prema tvrdnjama očevidaca ove pucnjave, u njega je ispaljeno više hitaca. Prema nezvaničnim saznanjima, Vojina je napadač čekao u zasedi. Dok je žrtva pucnjave stajala… »
"Dajte mi krpe, iskrvariću!" Detalji brutalne pucnjave na Novom Beogradu: Vojin (38) sa metkom u nozi uspeo da pobegne 150…
Blic pre 7 sati
Napadač je uspešno pobegao kroz prolaz između zgrada i još uvek nije pronađen, iako je policija pretražila okolinu i prikupila snimke sa video nadzora Vojin je odbio saradnju sa policijom i nije želeo da pruži informacije o incidentu, iako je hitna pomoć… »
Vesti dana »
Od početka rata Iran ispalio više od 400 raketa na Izrael, UAE presreli 345 raketa
RTV pre 51 minutajoš 87 povezanih
Mladenci – praznik ljubavi i novih početaka obeležen širom Srbije
Stav.life pre 3 satajoš 27 povezanih
Eksplozija gasa u centru Istanbula srušila dve zgrade, devet osoba izvučeno iz ruševina
Insajder pre 56 minutajoš 18 povezanih
Ponovo nema Bogdana – Luka vodio Lejkerse do devete u nizu uz sukob na srpskom /video/
Sputnik pre 4 satijoš 27 povezanih
Pet faktora koji bi mogli da odluče derbi - detaljna analiza šansi Crvene zvezde i Partizana
Nova pre 1 satjoš 24 povezane