Povezane vesti

"Muž i ja smo se razišli na dve godine..." Pevačica iskreno o bolnom rastanku: Pomirila ih porodična tragedija

"Muž i ja smo se razišli na dve godine..." Pevačica iskreno o bolnom rastanku: Pomirila ih porodična tragedija

Telegraf pre 14 sati
Sanja Đorđević već godinama važi za pevačicu sa dugom i uspešnom karijerom na domaćoj estradi, dok je njen privatni život uglavnom ostajao van fokusa skandala. Ipak, iza skladnog braka sa nekadašnjim fudbalerom Petrom Đorđevićem krije se period o kom… »
"Muž i ja smo se razišli na 2 godine, bila je velika svađa" Priznanje Sanje Đorđević mnoge iznenadilo: "Posle smrti oca sve se…

"Muž i ja smo se razišli na 2 godine, bila je velika svađa" Priznanje Sanje Đorđević mnoge iznenadilo: "Posle smrti oca sve se…

Blic pre 14 sati
Porodična tragedija i smrt njenog oca su je naveli da se pomiri sa suprugom. Petar je postao njena glavna životna podrška i bio je uz nju u teškim trenucima, finansirajući njen prvi album i podržavajući njenu karijeru. Folk pevačica Sanja Đorđević… »
"Muž i ja smo se razišli na 2 godine, bila je velika svađa" Pevačicino priznanje mnoge iznenadilo: Posle smrti njenog oca sve…

"Muž i ja smo se razišli na 2 godine, bila je velika svađa" Pevačicino priznanje mnoge iznenadilo: Posle smrti njenog oca sve…

Kurir pre 15 sati
Folk pevačica Sanja Đorđević već decenijama slovi za jedno od najpoznatijih lica na estradnom nebu Balkana. Njena karijera bogata je hitovima, a njeno ime se ne vezuje za skandale na estradi. Rođena je u Pljevljima, gradu u Crnoj Gori, a onda se… »

Vesti dana »