Povezane vesti
"Tri sata sam čekala da izađem sa aerodroma": Širom Evrope je potpuni kolaps zbog EES-a, a pakao tek kreće ovog datuma
Mondo pre 14 sati
"Hladan mart u Britaniji rešila sam da zamenim španskim suncem. Sletanjem na aerodrom Lanzarote preplavio me osećaj smirenosti i odmor koji sam dugo čekala mogao je konačno da počne. Ali umesto brzog prolaska kroz procedure, prva tri sata odmora provela… »
"Tri sata sam čekala da izađem sa aerodroma!" Kolapsi širom Evrope, a šta će tek biti od 10. aprila?! Jedno je sigurno -…
Blic pre 15 sati
Portugal je kao rešenje uveo aplikaciju za prethodnu registraciju putnika Sistem je uveden postepeno od oktobra prošle godine, a cilj mu je digitalna zamena ručnog pečatiranja pasoša za putnike van EU "Hladan mart u Britaniji rešila sam da zamenim… »
Vesti dana »
Derbi Zvezda - Partizan bez ijednog srpskog igrača na terenu: Ovo je nekad bila nezamisliva scena
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
IRGC: Ako SAD napadnu energetska postrojenja, potpuno ćemo zatvoriti Ormuz; Aun: Udari na libansku infrastrukturu "uvod u kopnenu invaziju"
RTS pre 34 minutajoš 144 povezane
Situacija u ABA ligi sve jasnija: Rumuni pobedili u Sarajevu, Bosna se prekasno probudila
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Dvojici studenata iz Novog Pazara određeno policijsko zadržavanje: Uhapšeni zbog navodnog pripremanja dela protiv ustavnog uređenja
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Selektor Srbije prezadovoljan! Evo šta kaže o najvećem ispitu u kvalifikacijama za Svestsko prvenstvo!
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih