Povezane vesti
"Tri sata sam čekala da izađem sa aerodroma": Širom Evrope je potpuni kolaps zbog EES-a, a pakao tek kreće ovog datuma
Mondo pre 22 dana
"Hladan mart u Britaniji rešila sam da zamenim španskim suncem. Sletanjem na aerodrom Lanzarote preplavio me osećaj smirenosti i odmor koji sam dugo čekala mogao je konačno da počne. Ali umesto brzog prolaska kroz procedure, prva tri sata odmora provela… »
"Tri sata sam čekala da izađem sa aerodroma!" Kolapsi širom Evrope, a šta će tek biti od 10. aprila?! Jedno je sigurno -…
Blic pre 22 dana
Portugal je kao rešenje uveo aplikaciju za prethodnu registraciju putnika Sistem je uveden postepeno od oktobra prošle godine, a cilj mu je digitalna zamena ručnog pečatiranja pasoša za putnike van EU "Hladan mart u Britaniji rešila sam da zamenim… »
Vesti dana »
Mađar najavio novo doba za zemlju: Potrebno je sprovesti promenu sistema, građani su odlučili da žele Evropu
N1 Info pre 9 minutajoš 167 povezanih
Uoči bitke za Ormuz: Zašto Tramp planira da blokira već blokirani moreuz i kako će se to odraziti na cenu nafte
Insajder pre 33 minutajoš 48 povezanih
Devojka u kritičnom stanju posle nesreće kod Aleksinca: Lekari se bore za njen život; Pritvor za vozača
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Mađar "oladio" Zelenskog: Niko ne želi proukrajinsku vladu - interesuje nas Mađarska!
Pravda pre 1 satjoš 37 povezanih