Повезане вести
"Три сата сам чекала да изађем са аеродрома": Широм Европе је потпуни колапс због ЕЕС-а, а пакао тек креће овог датума
Мондо 22.03.2026
"Хладан март у Британији решила сам да заменим шпанским сунцем. Слетањем на аеродром Ланзароте преплавио ме осећај смирености и одмор који сам дуго чекала могао је коначно да почне. Али уместо брзог проласка кроз процедуре, прва… »
"Три сата сам чекала да изађем са аеродрома!" Колапси широм Европе, а шта ће тек бити од 10. априла?! Једно је сигурно -…
Блиц 22.03.2026
Португал је као решење увео апликацију за претходну регистрацију путника Систем је уведен постепено од октобра прошле године, а циљ му је дигитална замена ручног печатирања пасоша за путнике ван ЕУ "Хладан март у Британији… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Москва: Вашингтон не може истовремено да говори о миру и наоружава Кијев; Украјина извршила ударе на Московску, Ростовску и Белгородску област
РТВ пре 3 минутајош 1 повезана
Влада: Данас било активно 40 пожара, сви локализовани сем на Столовима и у Делиблатској пешчари
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Ово је нови курс евра за 17. август: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 13 минутајош 1 повезана
Израрелски министар: У Гази би требало извршити циљана убиства, елиминисањем сваке ноћи њих 30 до 40
Данас пре 7 сатијош 1 повезана