Povezane vesti
Spreman da spakuje kofer i krene od nule: Milan Milošević se povlači iz javnosti? Oglasio se i zabrinuo obožavaoce
Kurir pre 1 dan
Milan Milošević osvojio je srca publike učešćem u popularnom rijaliti formatu Zadruga, a danas Elita. On je nakon izlaska iz rijalitija, zbog ljubavi publike dobio ponudu da bude voditelj pomenutog formata, a nakon nekoliko godina izgleda da se odlučio… »
"Spreman sam da spakujem kofer i krenem od nule", Milan Milošević šokirao priznanjem: "Ušao sam u novu..."
Telegraf pre 1 dan
Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, uzburkao je javnost objavom na društvenim mrežama koja je mnoge začudila. Naime, on je podelio poruku o životnim promenama, koja je odmah pokrenula lavinu komentara i nagađanja o tome da li planira da napravi… »
"Spreman da spakujem kofer i krenem od nule" Milan Milošević menja život iz korena: "U takvoj sam životnoj fazi"
Blic pre 1 dan
Nedavno je gostovao u emisiji gde je govorio o teškom detinjstvu i vršnjačkom nasilju zbog toga što ga smatraju feminiziranim dečakom Svi se pitaju na šta se odnosi ova Milanova objava Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, oglasio se na mrežama i… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
"Još uvek nismo dobili uvid u krivičnu prijavu": Advokatica Toković o uhapšenim studentima iz Novog Pazara
N1 Info pre 21 minutajoš 35 povezanih
Tramp pregovara sa "skrivenim liderom" Irana; Ovo je 15 ključnih tačaka
B92 pre 4 satijoš 59 povezanih
Nišlija (38) osumnjičen da je ukrao 66 klima uređaja sa gradilišta vrednih dva miliona dinara, pa ih prodavao
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane