Povezane vesti
Spreman da spakuje kofer i krene od nule: Milan Milošević se povlači iz javnosti? Oglasio se i zabrinuo obožavaoce
Kurir 22.03.2026
Milan Milošević osvojio je srca publike učešćem u popularnom rijaliti formatu Zadruga, a danas Elita. On je nakon izlaska iz rijalitija, zbog ljubavi publike dobio ponudu da bude voditelj pomenutog formata, a nakon nekoliko godina izgleda da se odlučio… »
"Spreman sam da spakujem kofer i krenem od nule", Milan Milošević šokirao priznanjem: "Ušao sam u novu..."
Telegraf 22.03.2026
Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, uzburkao je javnost objavom na društvenim mrežama koja je mnoge začudila. Naime, on je podelio poruku o životnim promenama, koja je odmah pokrenula lavinu komentara i nagađanja o tome da li planira da napravi… »
"Spreman da spakujem kofer i krenem od nule" Milan Milošević menja život iz korena: "U takvoj sam životnoj fazi"
Blic 22.03.2026
Nedavno je gostovao u emisiji gde je govorio o teškom detinjstvu i vršnjačkom nasilju zbog toga što ga smatraju feminiziranim dečakom Svi se pitaju na šta se odnosi ova Milanova objava Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, oglasio se na mrežama i… »
Vesti dana »
Đedović: Pri kraju proces registracije da Srbija može u Grčkoj da koristi kapacitete za LNG
Euronews pre 9 minutajoš 21 povezana
STIŽE NOVI TALAS NEVREMENA U SRBIJU Hitno se oglasio RHMZ, u naredna dva sata neka se sprema OVA TRI DELA ZEMLJA: Ali to nije sve, pravi haos kreće SUTRA
Blic pre 4 minutajoš 18 povezanih
Beograd uzvratio Podgorici: Zadajete nepotreban udarac međudržavnim odnosima sa Srbijom
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih