Povezane vesti

Spreman da spakuje kofer i krene od nule: Milan Milošević se povlači iz javnosti? Oglasio se i zabrinuo obožavaoce

Spreman da spakuje kofer i krene od nule: Milan Milošević se povlači iz javnosti? Oglasio se i zabrinuo obožavaoce

Kurir pre 1 dan
Milan Milošević osvojio je srca publike učešćem u popularnom rijaliti formatu Zadruga, a danas Elita. On je nakon izlaska iz rijalitija, zbog ljubavi publike dobio ponudu da bude voditelj pomenutog formata, a nakon nekoliko godina izgleda da se odlučio… »
"Spreman sam da spakujem kofer i krenem od nule", Milan Milošević šokirao priznanjem: "Ušao sam u novu..."

"Spreman sam da spakujem kofer i krenem od nule", Milan Milošević šokirao priznanjem: "Ušao sam u novu..."

Telegraf pre 1 dan
Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, uzburkao je javnost objavom na društvenim mrežama koja je mnoge začudila. Naime, on je podelio poruku o životnim promenama, koja je odmah pokrenula lavinu komentara i nagađanja o tome da li planira da napravi… »
"Spreman da spakujem kofer i krenem od nule" Milan Milošević menja život iz korena: "U takvoj sam životnoj fazi"

"Spreman da spakujem kofer i krenem od nule" Milan Milošević menja život iz korena: "U takvoj sam životnoj fazi"

Blic pre 1 dan
Nedavno je gostovao u emisiji gde je govorio o teškom detinjstvu i vršnjačkom nasilju zbog toga što ga smatraju feminiziranim dečakom Svi se pitaju na šta se odnosi ova Milanova objava Voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, oglasio se na mrežama i… »

Vesti dana »