Повезане вести

Спреман да спакује кофер и крене од нуле: Милан Милошевић се повлачи из јавности? Огласио се и забринуо обожаваоце

Спреман да спакује кофер и крене од нуле: Милан Милошевић се повлачи из јавности? Огласио се и забринуо обожаваоце

Курир 22.03.2026
Милан Милошевић освојио је срца публике учешћем у популарном ријалити формату Задруга, а данас Елита. Он је након изласка из ријалитија, због љубави публике добио понуду да буде водитељ поменутог формата, а након неколико… »
"Спреман сам да спакујем кофер и кренем од нуле", Милан Милошевић шокирао признањем: "Ушао сам у нову..."

"Спреман сам да спакујем кофер и кренем од нуле", Милан Милошевић шокирао признањем: "Ушао сам у нову..."

Телеграф 22.03.2026
Водитељ ријалитија "Елита", Милан Милошевић, узбуркао је јавност објавом на друштвеним мрежама која је многе зачудила. Наиме, он је поделио поруку о животним променама, која је одмах покренула лавину коментара и нагађања о томе… »
"Спреман да спакујем кофер и кренем од нуле" Милан Милошевић мења живот из корена: "У таквој сам животној фази"

"Спреман да спакујем кофер и кренем од нуле" Милан Милошевић мења живот из корена: "У таквој сам животној фази"

Блиц 22.03.2026
Недавно је гостовао у емисији где је говорио о тешком детињству и вршњачком насиљу због тога што га сматрају феминизираним дечаком Сви се питају на шта се односи ова Миланова објава Водитељ ријалитија "Елита", Милан… »

Вести дана »