Povezane vesti

"Na crno sam se zaposlila u jevreskoj porodici" Jelena Bačić Alimpić otvorila dušu: Švercovala sam, bila prevarena i bilo je…

"Na crno sam se zaposlila u jevreskoj porodici" Jelena Bačić Alimpić otvorila dušu: Švercovala sam, bila prevarena i bilo je…

Kurir pre 1 dan
Jelenu Bačić Alimpić 2000. godina imali smo prilike da često viđamo na malim ekranima. Ona je vodila najpopularnije emisije zabavnog preograma, a u jednom trenutku kamere je zamenila perom. Jelena je počela da piše knjige i danas se može pohvaliti… »
"Bila sam prevarena i bilo je strašno" Jelena Bačić Alimpić otvorila dušu o životu: "Rodbina mi se preziva Soroš, radila sam u…

"Bila sam prevarena i bilo je strašno" Jelena Bačić Alimpić otvorila dušu o životu: "Rodbina mi se preziva Soroš, radila sam u…

Blic pre 1 dan
Pokušala je da reši imigracioni status, ali je prevarena i ostala bez novca koji joj je otac poslao. Jelena je u srećnom braku preko trideset godina sa Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom. Voditeljka Jelena Bačić Alimpić je početkom devedesetih… »

Vesti dana »