Povezane vesti

Baka Prase raskinuo sa Milenom: Otkrio razloge: Nije mogla da podnese...

Baka Prase raskinuo sa Milenom: Otkrio razloge: Nije mogla da podnese...

Kurir pre 10 sati
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stavio je tačku na odnos sa svojom partnerkom Milenom Stamenković. Nakon brojnih pitanja njegovih vernih obožavaoca, zašto se njegova partnerka ne pojavljuje više u njegovim lajvovima, Bogdan je stavio tačku na ovu… »
Raskinuli Baka Prase i Milena: Jutjuber se oglasio: "Nije mogla to da podnese, nije mi lako"

Raskinuli Baka Prase i Milena: Jutjuber se oglasio: "Nije mogla to da podnese, nije mi lako"

Blic pre 11 sati
Milena je nedavno govorila o početku njihove veze i istakla da joj je bilo teško da se privikne na njegov način života. Milena je rekla da je Baka Prase privatno drugačiji i da ga smatra najboljim na svetu. Najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji… »
Raskinuli Baka Prase i Milena Stamenković: Poznati jutjuber izneo sve detalje, jedna stvar joj mnogo smetala

Raskinuli Baka Prase i Milena Stamenković: Poznati jutjuber izneo sve detalje, jedna stvar joj mnogo smetala

Mondo pre 10 sati
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i njegova devojka Milena Stamenković navodno su stavili tačku na svoju vezu, a on je javno govorio o razlozima raskida. Kako je objasnio, Milena više ne živi sa njim jer joj je bilo teško da se… »
"Teško mi je da se naviknem na njegov način života": Ovako je Milena govorila o vezi sa Bakom Prasetom pre raskida

"Teško mi je da se naviknem na njegov način života": Ovako je Milena govorila o vezi sa Bakom Prasetom pre raskida

Mondo pre 10 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase raskinuo je sa atraktivnom Novosađankom Milenom Stamenković, koja je poznata korisnicima društvenih mreža kao Tiktokerka. Milena je svojevremno otkrila kako je počela njihova ljubav i kako su se ona i Baka… »
Raskinuli Baka Prase i Milena! Jutjuber se oglasio i otkrio razloge: "Nije mogla da podnese..."

Raskinuli Baka Prase i Milena! Jutjuber se oglasio i otkrio razloge: "Nije mogla da podnese..."

Telegraf pre 10 sati
Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i njegova devojka Milena Stamenković navodno su raskinuli, a Baka Prase je otvoreno progovorio o razlozima njihovog prekida. On je objasnio da Milena više ne živi sa njim, jer se jednostavno nije… »

Vesti dana »