Povezane vesti
Kristina Spalević progovorila o pomirenju sa Kristijanom: "Obećao mi je to, plakali smo oboje", pa usledio još veći haos
Blic pre 10 sati
Kristina je doživela zdravstvene probleme zbog stresa i konačno odlučila da potraži pomoć policije, uprkos emotionalnim manipulacijama bivšeg partnera. Na kraju je otkrila da joj je Kristijan uništio samopouzdanje i snove o pevačkoj karijeri, ali… »
"Obećao mi je to, plakali smo oboje" Kristina Spalević o pomirenju sa Kristijanom Golubovićem: Ne možemo to da normalizujemo…
Kurir pre 10 sati
Kristina Spalević pre nekoliko dana prijavila je svog nevenčanog supruga Krisitjana Golubovića policiji, a on je ubrzo napustio stan u kom su zajedno živeli, jer mu je zabranjen kontakt sa izabranicom. Kristina je ogolila dušu i otkrila šokantne detalje… »
"Plakali smo oboje!" Kristina o pomirenju sa Kristijanom, pa usledila još gora svađa: "Vređao me je..."
Telegraf pre 10 sati
Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica, nedavno je stavila tačku na petogodišnji odnos sa nevenčanim suprugom Kristijanom Golubovićem, prijavivši ga policiji. Golubović je dobio zabranu prilaska i komuniciranja, a Kristina je u podkastu kod Lune… »
"Brine me egzistencija, ali se Kristijanu neću vratiti" Kristina Spalević odlučna da se ne miri s Golubovićem: Iznela sve o…
Kurir pre 13 sati
Kristina Spalević nedavno je prijavila nevenčanog supruga Kristijana Golubovića policiji nakon čega je, kako ona kaže, definitivno stavila tačku na taj odnos. On je dobio zabranu komuniciranja i prilaska, a nekadašnja učesnica "Zadruge" je sad u podkastu… »
Vesti dana »
"Ovo je vaše poslednje upozorenje!" Iz Irana je upravo stigla najžešća pretnja i to građanima, rakete lete ka Emiratima, curi vreme koje je Tramp dao: "To je uprljano krvlju" (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 129 povezanih
Golob pozvao Slovence da izađu na izbore: Demokratija se više ne podrazumeva
Radio sto plus pre 2 satajoš 23 povezane
Eksplozija u centru Istanbula: jedna osoba poginula, 10 povređeno
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane