Повезане вести

Кристина Спалевић проговорила о помирењу са Кристијаном: "Обећао ми је то, плакали смо обоје", па уследио још већи хаос

Кристина Спалевић проговорила о помирењу са Кристијаном: "Обећао ми је то, плакали смо обоје", па уследио још већи хаос

Блиц 22.03.2026
Кристина је доживела здравствене проблеме због стреса и коначно одлучила да потражи помоћ полиције, упркос емотионалним манипулацијама бившег партнера. На крају је открила да јој је Кристијан уништио самопоуздање и снове о… »
"Обећао ми је то, плакали смо обоје" Кристина Спалевић о помирењу са Кристијаном Голубовићем: Не можемо то да нормализујемо…

"Обећао ми је то, плакали смо обоје" Кристина Спалевић о помирењу са Кристијаном Голубовићем: Не можемо то да нормализујемо…

Курир 22.03.2026
Кристина Спалевић пре неколико дана пријавила је свог невенчаног супруга Криситјана Голубовића полицији, а он је убрзо напустио стан у ком су заједно живели, јер му је забрањен контакт са изабраницом. Кристина је оголила душу и… »
"Плакали смо обоје!" Кристина о помирењу са Кристијаном, па уследила још гора свађа: "Вређао ме је..."

"Плакали смо обоје!" Кристина о помирењу са Кристијаном, па уследила још гора свађа: "Вређао ме је..."

Телеграф 22.03.2026
Кристина Спалевић, бивша ријалити учесница, недавно је ставила тачку на петогодишњи однос са невенчаним супругом Кристијаном Голубовићем, пријавивши га полицији. Голубовић је добио забрану приласка и комуницирања, а Кристина је… »
"Брине ме егзистенција, али се Кристијану нећу вратити" Кристина Спалевић одлучна да се не мири с Голубовићем: Изнела све о…

"Брине ме егзистенција, али се Кристијану нећу вратити" Кристина Спалевић одлучна да се не мири с Голубовићем: Изнела све о…

Курир 22.03.2026
Кристина Спалевић недавно је пријавила невенчаног супруга Кристијана Голубовића полицији након чега је, како она каже, дефинитивно ставила тачку на тај однос. Он је добио забрану комуницирања и приласка, а некадашња учесница… »

Вести дана »