Повезане вести

Дмитријев: Знам по ком сценарију ц́е се развијати криза са горивом у ЕУ и Британији

Дмитријев: Знам по ком сценарију ц́е се развијати криза са горивом у ЕУ и Британији

Вести онлине 22.03.2026
Директор Руског фонда за директне инвестиције и специјални представник председника Русије за инвестиционо-економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев изјавио је да зна по ком сценарију ц́е се развијати горивна криза у… »
Дмитријев: Знам по којем сценарију ће се развијати криза са горивом у ЕУ и Британији

Дмитријев: Знам по којем сценарију ће се развијати криза са горивом у ЕУ и Британији

Политика 22.03.2026
„Традиционални медији спречавају многе друге да виде праву слику промовишући лажне наративе који им замагљују размишљање”. Директор Руског фонда за директне инвестиције (РДИФ) и специјални представник председника Русије за… »

Спутник 22.03.2026
Директор Руског фонда за директне инвестиције и специјални представник председника Русије за инвестиционо-економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев изјавио је да зна по ком сценарију ц́е се развијати горивна криза у… »
Сценарио већ постоји: Кирил Дмитријев упозорава - ЕУ и Британију чека горивни колапс за само неколико недеља!

Сценарио већ постоји: Кирил Дмитријев упозорава - ЕУ и Британију чека горивни колапс за само неколико недеља!

Вечерње новости 22.03.2026
ДИРЕКТОР Руског фонда за директне инвестиције и специјални представник председника Русије за инвестиционо-економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев изјавио је да зна по ком сценарију ће се развијати горивна криза у… »
Огласили се из Русије: "Свет улази у еру оскудице, а нас ћете још више ценити"

Огласили се из Русије: "Свет улази у еру оскудице, а нас ћете још више ценити"

Б92 22.03.2026
Руски партнери и противници још више ће ценити улогу Русије као извозника кључних ресурса у јеку глобалних несташица и поремећаја у ланцу снабдевања, изјавио је Кирил Дмитријев, шеф Руског фонда за директне инвестиције. Како је… »
У јеку несташице, руски партнери и противници још више ц́е ценити улогу Русије као извозника нафте

У јеку несташице, руски партнери и противници још више ц́е ценити улогу Русије као извозника нафте

Спутник 22.03.2026
Шеф Руског фонда за директне инвестиције и специјални представник руског председника за инвестиције и економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев изјавио је данас да ц́е руски партнери и противници још више ценити улогу… »
Путинов човек од поверења: Партнери и противници још више ће ценити улогу Русије као извозника

Путинов човек од поверења: Партнери и противници још више ће ценити улогу Русије као извозника

Вечерње новости 22.03.2026
ШЕФ Руског фонда за директне инвестиције и специјални представник руског председника за инвестиције и економску сарадњу са иностранством Кирил Дмитријев изјавио је данас да ће руски партнери и противници још више ценити улогу… »

Вести дана »