Povezane vesti
Ekonomista koji je predvideo krizu 2008. godine upozorava: Svet je ponovo na ivici, opasnost je veća nego ikad
Telegraf pre 3 sata
Lančana reakcija. Ričard Bukstaber, američki ekonomista koji je još 2008. godine predvideo globalnu finansijsku krizu, u autorskom tekstu za New York Times izneo je zabrinjavajuću ocenu: svet se ponovo nalazi na rubu finansijskog kolapsa, ali ovaj put… »
Predvideo krizu 2008, sada upozorava na katastrofu: "Biće još gore, svet je na ivici propasti!"
Mondo pre 7 sati
Ričard Bukstaber, ekonomista koji je predvideo finansijsku krizu 2008. godine, u autorskom tekstu za Njujork tajms izneo je zabrinjavajuću procenu: svet je ponovo na ivici propasti, ali ovog puta opasnost je još veća. Sećajući se perioda globalne… »
Predvideo je finansijsku krizu 2008, a sad najavljuje još gori scenario: Nećete videti ništa nalik ovom
Kurir pre 12 sati
Na početku finansijske krize 2008. godine, radio sam u hedž fondu. Do njenog kraja, bio sam u Ministarstvu finansija SAD. Na oba mesta radio sam sa ljudima koji su tek nekoliko godina ranije završili fakultet. Drama iz 2008. bila je sve što su znali o… »
"Nikada više nećete videti ništa slično": Stručnjak koji je predvideo krizu iz 2008. najavljuje totalni krah
Blic pre 12 sati
Danas upozorava da bi aktuelni problemi mogli postati još ozbiljniji od onih iz prošlosti Navodi da su aktuelni rizici prisutni u različitim industrijama, tržištima i državama, uključujući veštačku inteligenciju i geopolitičke tenzije Ričard Bukstaber… »
Vesti dana »
Derbi Zvezda - Partizan bez ijednog srpskog igrača na terenu: Ovo je nekad bila nezamisliva scena
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 35 minutajoš 144 povezane
Za crno-bele bolje nije moglo: Bitan košarkaš propušta meč sa Partizanom!
Hot sport pre 3 satajoš 32 povezane