Povezane vesti
"Uvek treba biti uz vlast, to kažem i mojoj deci": Vesna Zmijanac ovako savetuje ćerku Nikoliju, a ona i Relja od prvog dana…
Nova 22.03.2026
Pevačica Vesna Zmijanac nastupila je na jučerašnjem SNS mitingu u Beogradskoj areni, a pre skupa izjavila je da "uvek stoji uz vlast". "Nisam se ja dvoumila. Treba podržati predsednika u svakom slučaju. Ja sam uvek bila uz vlast. To kažem i mojoj deci… »
Nije samo Vesna Zmijanac "napredna": Evo ko je još od estradnjaka nastupio na SNS mitingu (FOTO)
Nova 22.03.2026
Nije Vesna Zmijanac jedina koja je juče u Beogradskoj areni zabavljala pristalice Srpske napredne stranke. U Beogradu je juče održan miting Srpske napredne stranke pod nazivom "Srbija - naša porodica". Pre nego što je skup počeo pevačica Vesna Zmijanac… »
Vesti dana »
U Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja, u odnosu na isti period 2025. godine
Serbian News Media pre 50 minutajoš 36 povezanih
Uhapšen Kikinđanin osumnjičeni za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 70 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
ANEM: Nedopustivo sprečavanje novinara da prate sednicu Skupštine opštine Kula
Serbian News Media pre 55 minutajoš 21 povezana