Povezane vesti

"Srećan nebeski rođendan, sine moj, proslavi ga sa drugarima": Bolna poruka majke žrtve masakra kod Mladenovca

"Srećan nebeski rođendan, sine moj, proslavi ga sa drugarima": Bolna poruka majke žrtve masakra kod Mladenovca

Mondo pre 2 dana
Marko Mitrović iz Malog Orašja, jedan je od devet žrtava masakra koji je 4.maja 2023.godine počinio Uroš Blažić, a njegova majka Olivera, oglasila se na društvenim mrežama povodom njegovog "trećeg nebeskog rođendana". "Danas živiš u nama više nego ikad… »
"Danas živiš više nego ikada" Oglasila se majka pokojnog Marka Mitrovića, žrtve masakra u Malom Orašju, posebno bitan dan za…

"Danas živiš više nego ikada" Oglasila se majka pokojnog Marka Mitrovića, žrtve masakra u Malom Orašju, posebno bitan dan za…

Kurir pre 2 dana
Ni posle tri godine Olivera Mitrović, majka maturanta Marka Mitrovića (18) iz Malog Orašja kod Smedereva, ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog sina više nema, kao ni sa pitanjima na koje nikada nije dobila odgovor. Marka je 4. maja 2023. ubio… »
"Srećan treći nebeski rođendan, sine moj..." Oglasila se majka Marka Mitrovića koji je ubijen u masakru u Malom Orašju: "Dok…

"Srećan treći nebeski rođendan, sine moj..." Oglasila se majka Marka Mitrovića koji je ubijen u masakru u Malom Orašju: "Dok…

Blic pre 2 dana
Marko je bio odličan učenik tehničke škole i stipendista Železare Smederevo Markov brat Jovan je na suđenju Urošu Blažiću posvedočio o stravičnim detaljima sa mesta gde je Mitrović ubijen Marko Mitrović iz Malog Orašja, jedan je od devet žrtava masakra… »

Vesti dana »