Povezane vesti

Dodik najavio put u Moskvu

Vesti online pre 9 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona nemoguća, i istakao da je njegov jedini motiv – Republika Srpska. On je najavio da će u maju otputovai na vojnu paradu u… »
"Ne verujem u BiH, ta država je nemoguća" Dodik: "Moj jedini motiv je Republika Srpska"

"Ne verujem u BiH, ta država je nemoguća" Dodik: "Moj jedini motiv je Republika Srpska"

Blic pre 12 sati
Dodik kaže da Republika Srpska "funkcioniše i ekonomski napreduje uprkos izazovima". Najavio je posete SAD-u, Rusiji, Italiji, Francuskoj i Izraelu, uključujući prisustvo na vojnoj paradi u Moskvi. Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad… »
Dodik: „Ne verujem u BiH, u nekom budućem vremenu verovatno neće ni postojati“

Dodik: „Ne verujem u BiH, u nekom budućem vremenu verovatno neće ni postojati“

Serbian News Media pre 12 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona, kako je naveo, nemoguća država i dodao da je njegov jedini motiv Republika Srpska (RS). On je ocenio da u BiH ništa ne… »
Dodik: Ne verujem u BiH, u nekom budućem vremenu verovatno neće ni postojati

Dodik: Ne verujem u BiH, u nekom budućem vremenu verovatno neće ni postojati

Nova pre 14 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona, kako je naveo, nemoguća država i dodao da je njegov jedini motiv Republika Srpska (RS).On je ocenio da u BiH ništa ne… »
Dodik se vratio na stara podešavanja: Opet huška na raspad BiH

Dodik se vratio na stara podešavanja: Opet huška na raspad BiH

Vreme pre 13 sati
Milorad Dodik ponovio je da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona, kako je naveo, nemoguća država i dodao da je njegov jedini motiv Republika Srpska. I nakon što su iz američkog Stejt Dipartmenta više puta izveštavali da verbalni i pravni napadi… »
Dodik: Ne verujem u BiH, u budućnosti verovatno neće ni postojati

Dodik: Ne verujem u BiH, u budućnosti verovatno neće ni postojati

Danas pre 14 sati
– Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona, kako je naveo, nemoguća država i dodao da je njegov jedini motiv Republika Srpska (RS). On je ocenio da u BiH ništa ne… »
Dodik: BiH neće postojati, moja uloga u tome je da se sve završi kroz miran politički proces

Dodik: BiH neće postojati, moja uloga u tome je da se sve završi kroz miran politički proces

N1 Info pre 14 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona, kako je naveo, nemoguća država i dodao da je njegov jedini motiv Republika Srpska. Dodik je ocenio da u BiH ništa ne funkcioniše i da… »

Sputnik pre 14 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona nemoguća, i istakao da je njegov jedini motiv - Republika Srpska. On je najavio da će u maju otputovai na vojnu paradu u… »
Dodik: Ne verujem u BiH, moj jedini motiv je Republika Srpska

Dodik: Ne verujem u BiH, moj jedini motiv je Republika Srpska

Euronews pre 14 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, jer je ona nemoguća, i istakao da je njegov jedini motiv - Republika Srpska. "Mi smo u boljoj poziciji nego što smo bili ranije i zato… »

Vesti dana »