Povezane vesti
"Ljubavi moja, ratniku..." Jovana Jeremić uputila emotivnu poruku Tigru nakon pobede u Beču: Puca od ponosa
Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić poslala je emotivnu poruku svom dečku, bokseru Milošu Stojanoviću Tigru, nakon njegovog trijumfa u Beču. Na Instagramu je objavila fotografije njegove borbe i javno mu izjavila ljubav, čestitajući mu na pobedi. - Bitka se prvo… »
"Ljubavi moja, volim te" Jovana Jeremić prvi put javno izjavila ljubav Tigru, puca od emocija
Blic pre 1 dan
Jovana Jeremić je emotivnom porukom čestitala svom dečku Milošu Stojanoviću Tigru na pobedi u Beču. Tokom borbe doživeli su i romantični trenutak kada joj je Miloš iz ringa poslao poljubac. Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta… »
"10 puta sam umrla" Jovana Jeremić van sebe nakon meča svog dečka u Beču: Otkrila šta joj je Tigar poručio iz ringa
Blic pre 1 dan
Jovana je izjavila da je meč doživela veoma emotivno i da je celim srcem navijala pored ringa. Voditeljka je ispričala kako joj je Miloš poslao poljubac iz ringa i rekao da je ona bila njegova motivacija tokom borbe. Popularna srpska voditeljka Jovana… »
Vesti dana »
Cijene nafte pale 10 posto nakon Trumpove objave o odgodi napada na Iran
SEEbiz pre 2 satajoš 68 povezanih
U Kragujevcu skup podrške studentima uhapšenim u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Možda ću ja da izaberem lidera kao u Venecueli Tramp: Postigli smo dogovor oko 15 glavnih tačaka - Iran neće imati nuklearno naoružanje
Večernje novosti pre 5 satijoš 59 povezanih
Đurđević Stamenkovski: Planirano 5,5 milijardi dinara za mere aktivne politike zapošljavanja
Radio 021 pre 56 minutajoš 25 povezanih