Povezane vesti

"Ljubavi moja, ratniku..." Jovana Jeremić uputila emotivnu poruku Tigru nakon pobede u Beču: Puca od ponosa

"Ljubavi moja, ratniku..." Jovana Jeremić uputila emotivnu poruku Tigru nakon pobede u Beču: Puca od ponosa

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić poslala je emotivnu poruku svom dečku, bokseru Milošu Stojanoviću Tigru, nakon njegovog trijumfa u Beču. Na Instagramu je objavila fotografije njegove borbe i javno mu izjavila ljubav, čestitajući mu na pobedi. - Bitka se prvo… »
"Ljubavi moja, volim te" Jovana Jeremić prvi put javno izjavila ljubav Tigru, puca od emocija

"Ljubavi moja, volim te" Jovana Jeremić prvi put javno izjavila ljubav Tigru, puca od emocija

Blic pre 1 dan
Jovana Jeremić je emotivnom porukom čestitala svom dečku Milošu Stojanoviću Tigru na pobedi u Beču. Tokom borbe doživeli su i romantični trenutak kada joj je Miloš iz ringa poslao poljubac. Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta… »
"10 puta sam umrla" Jovana Jeremić van sebe nakon meča svog dečka u Beču: Otkrila šta joj je Tigar poručio iz ringa

"10 puta sam umrla" Jovana Jeremić van sebe nakon meča svog dečka u Beču: Otkrila šta joj je Tigar poručio iz ringa

Blic pre 1 dan
Jovana je izjavila da je meč doživela veoma emotivno i da je celim srcem navijala pored ringa. Voditeljka je ispričala kako joj je Miloš poslao poljubac iz ringa i rekao da je ona bila njegova motivacija tokom borbe. Popularna srpska voditeljka Jovana… »

Vesti dana »