Povezane vesti
U Kuli rekordnih 1.600 posmatrača izbora, od kojih pola blisko SNS-u
Serbian News Media pre 12 sati
Na lokalnim izborima u Kuli 29. marta, na 40 izbornih mesta, pored članova biračkih odbora biće i najmanje 1.600 posmatrača, piše danas novosadski portal Razglas News. S tim brojem prijavljenih posmatrača, Kula je mesto gde se očekuje u proseku oko 40… »
Mediji: U Kuli rekordnih 1.600 posmatrača izbora, od kojih pola blisko SNS-u
Nova pre 13 sati
Na lokalnim izborima u Kuli 29. marta, na 40 izbornih mesta, pored članova biračkih odbora biće i najmanje 1.600 posmatrača, piše danas novosadski portal Razglas News. S tim brojem prijavljenih posmatrača, Kula je mesto gde se očekuje u proseku oko 40… »
Mediji: U Kuli rekordnih 1.600 posmatrača izbora, od kojih pola blisko SNS-u
Danas pre 14 sati
Na lokalnim izborima u Kuli 29. marta, na 40 izbornih mesta, pored članova biračkih odbora biće i najmanje 1.600 posmatrača, piše danas novosadski portal Razglas News.S tim brojem prijavljenih posmatrača, Kula je mesto gde se očekuje u proseku oko 40… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana