Povezane vesti
(Video) Čeda Jovanović pokazao kako provodi nedeljno popodne čita omiljenu knjigu, Aca Kos sve snimio
Blic pre 22 dana
Citirao je delove iz knjige. Aca Kos ga snimao. Čeda Jovanović pokazao je kako provodi nedeljno popodne u svom domu, te otkrio da voli da čita omiljenu knjigu "Vera, nada, krvoproliće". - Ti znaš da je lavanda moje omiljeno cveće?, upitao je Čeda… »
Čeda Jovanović zaplakao zbog Jelene! Setio se bivše supruge, pa poručio: "Postao sam i sam sebi čudan"
Telegraf pre 21 dana
Čedomir Jovanović čitao je knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju Aleksandru Kosu, sa kojim živi, a u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze. - Ti znaš da je lavanda moje omiljeno cveće? - upitao je Čeda, a zatim se prisetio svoje bivše… »
(Video) Čeda Jovanović zaplakao zbog bivše žene: Nje više nema, hodam užasno sam... Njegov prijatelj sve vreme uz njega
Kurir pre 21 dana
Čeda Jovanović, zaplakao je zbog svoje biše žene Jelene Jovanović, čitajući knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju i cimeru Aleksandru Kosu. Kos je usnimio video u stanu u kom žive, dok je Jovanović čitao knjigu. U jednom trenutku čitajući… »
Čeda Jovanović se slomio zbog bivše žene dok ga prijatelj snima: "Hodam užasno sam, postao sam čudan"
Mondo pre 21 dana
Čedomir Jovanović provodio je vreme čitajući knjigu Vera, nada, krvoproliće svom prijatelju Aleksandar Kos, sa kojim trenutno živi, a u jednom trenutku emocije su ga savladale. Tokom čitanja, nije uspeo da zadrži suze, pa se prisetio i svoje bivše… »
Vesti dana »
Peter Mađar proglasio pobedu na izborima, Orban priznao poraz - Tisa osvojila dvotrećinsku većinu u mađarskom parlamentu
RTS pre 1 danjoš 245 povezanih
Očajan početak, pa maestralan kraj! Pogledajte kako je Partizan pobedio Cedevitu u Ljubljani - ovo su najzanimljiviji momenti sa utakmice! video
Kurir pre 4 satijoš 44 povezane
IRGC poručio Trampu: Ormuski moreuz pod našom kontrolom, svaki pokušaj prolaska kršenje primirja
Večernje novosti pre 7 satijoš 43 povezane
"Sutra počinje blokada pomorskog saobraćaja iz svih iranskih luka!" Amerikanci su upravo izdali dramatično upozorenje
Kurir pre 4 satijoš 58 povezanih