Povezane vesti
(Video) Čeda Jovanović pokazao kako provodi nedeljno popodne čita omiljenu knjigu, Aca Kos sve snimio
Blic pre 22 sata
Citirao je delove iz knjige i govorio o svom osećaju usamljenosti posle razvoda. Aleksandar Kos sve snimio. Čeda Jovanović pokazao je kako provodi nedeljno popodne u svom domu, te otkrio da voli da čita omiljenu knjigu "Vera, nada, krvoproliće". - Ti… »
Čeda Jovanović zaplakao zbog Jelene! Setio se bivše supruge, pa poručio: "Postao sam i sam sebi čudan"
Telegraf pre 1 dan
Čedomir Jovanović čitao je knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju Aleksandru Kosu, sa kojim živi, a u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze. - Ti znaš da je lavanda moje omiljeno cveće? - upitao je Čeda, a zatim se prisetio svoje bivše… »
(Video) Čeda Jovanović zaplakao zbog bivše žene: Nje više nema, hodam užasno sam... Njegov prijatelj sve vreme uz njega
Kurir pre 1 dan
Čeda Jovanović, zaplakao je zbog svoje biše žene Jelene Jovanović, čitajući knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju i cimeru Aleksandru Kosu. Kos je usnimio video u stanu u kom žive, dok je Jovanović čitao knjigu. U jednom trenutku čitajući… »
Čeda Jovanović se slomio zbog bivše žene dok ga prijatelj snima: "Hodam užasno sam, postao sam čudan"
Mondo pre 1 dan
Čedomir Jovanović provodio je vreme čitajući knjigu Vera, nada, krvoproliće svom prijatelju Aleksandar Kos, sa kojim trenutno živi, a u jednom trenutku emocije su ga savladale. Tokom čitanja, nije uspeo da zadrži suze, pa se prisetio i svoje bivše… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
"Još uvek nismo dobili uvid u krivičnu prijavu": Advokatica Toković o uhapšenim studentima iz Novog Pazara
N1 Info pre 21 minutajoš 35 povezanih
Oglasio se Iran nakon Trampovog preokreta! Iz Teherana oduvali američkog predsednika: "Ne pregovaramo, evo zašto je odustao" (video)
Blic pre 16 minutajoš 59 povezanih
Vozač pod dejstvom kokaina osumnjičen za ometanje policije u Novom Pazaru
IndeksOnline pre 5 satijoš 24 povezane