Povezane vesti

(Video) Čeda Jovanović pokazao kako provodi nedeljno popodne čita omiljenu knjigu, Aca Kos sve snimio

(Video) Čeda Jovanović pokazao kako provodi nedeljno popodne čita omiljenu knjigu, Aca Kos sve snimio

Blic pre 22 sata
Citirao je delove iz knjige i govorio o svom osećaju usamljenosti posle razvoda. Aleksandar Kos sve snimio. Čeda Jovanović pokazao je kako provodi nedeljno popodne u svom domu, te otkrio da voli da čita omiljenu knjigu "Vera, nada, krvoproliće". - Ti… »
Čeda Jovanović zaplakao zbog Jelene! Setio se bivše supruge, pa poručio: "Postao sam i sam sebi čudan"

Čeda Jovanović zaplakao zbog Jelene! Setio se bivše supruge, pa poručio: "Postao sam i sam sebi čudan"

Telegraf pre 1 dan
Čedomir Jovanović čitao je knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju Aleksandru Kosu, sa kojim živi, a u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze. - Ti znaš da je lavanda moje omiljeno cveće? - upitao je Čeda, a zatim se prisetio svoje bivše… »
(Video) Čeda Jovanović zaplakao zbog bivše žene: Nje više nema, hodam užasno sam... Njegov prijatelj sve vreme uz njega

(Video) Čeda Jovanović zaplakao zbog bivše žene: Nje više nema, hodam užasno sam... Njegov prijatelj sve vreme uz njega

Kurir pre 1 dan
Čeda Jovanović, zaplakao je zbog svoje biše žene Jelene Jovanović, čitajući knjigu "Vera, nada, krvoproliće" svom prijatelju i cimeru Aleksandru Kosu. Kos je usnimio video u stanu u kom žive, dok je Jovanović čitao knjigu. U jednom trenutku čitajući… »
Čeda Jovanović se slomio zbog bivše žene dok ga prijatelj snima: "Hodam užasno sam, postao sam čudan"

Čeda Jovanović se slomio zbog bivše žene dok ga prijatelj snima: "Hodam užasno sam, postao sam čudan"

Mondo pre 1 dan
Čedomir Jovanović provodio je vreme čitajući knjigu Vera, nada, krvoproliće svom prijatelju Aleksandar Kos, sa kojim trenutno živi, a u jednom trenutku emocije su ga savladale. Tokom čitanja, nije uspeo da zadrži suze, pa se prisetio i svoje bivše… »

Vesti dana »