Povezane vesti
Zelenski najavio mogućnost nastavka razmene zarobljenika sa Rusijom
Politika pre 19 sati
Zelenski ističe važnost bezbednosnih garancija i okončanja rata. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da postoje signali da bi razmene zarboljenika između Rusije i Ukrajine mogle biti nastavljene, što bi, kako je ocenio, bio… »
Zelenski: Moguć nastavak pregovora, iako je američka pažnja usmerena na Iran
Insajder pre 21 sat
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je večeras da je moguć nastavak razgovora u vezi sa okončanjem rata protiv Rusije, nakon dva dana razgovora između ukrajinskih i američkih pregovarača u Majamiju. "Jasno je da je pažnja američke strane… »
Kremlj: Ubistva iranskih lidera imaće veoma duboke posledice
Vesti online pre 24 sata
Vojna dejstva protiv Irana dovela su do ujedinjavanja iranskog naroda oko rukovodstva zemlje, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. „Vidimo da, nažalost, rat ima tendenciju da proširi svoje granice. Znamo da je na početku ove kampanje, ove… »
Zelenski: Imam veoma loš osećaj u vezi sa uticajem rata u Iranu na situaciju u Ukrajini
Blic pre 1 dan
Amerika se nudi kao domaćin pregovora, ali Ukrajina navodi da je spremna na sastanak na bilo kojoj lokaciji, "samo ne u Rusiji" Iako se zvanični trilateralni susreti odlažu, Kijev i Vašington svakodnevno komuniciraju, dok Rusi odbijaju da se sastanu u… »
Zelenski: Imam veoma loš osećaj u vezi sa uticajem rata u Iranu na situaciju u Ukrajini
Politika pre 1 dan
Američka strana je, zbog rata u Iranu, rekla da je spremna da ugosti obe strane u Americi. Mi smo potvrdili učešće, ali Rusi su protiv sastanka u SAD, dodao je. LONDON - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da ima veoma loš osećaj u vezi sa… »
"Imam veoma loš predosećaj" Zelenski: Sva pažnja SAD je usmerena na Bliski istok
Večernje novosti pre 1 dan
PRESEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da ima veoma loš osećaj u vezi sa uticajem rata u Iranu na situaciju u Ukrajini i da je pažnja Amerike, nažalost, više usmerena na Bliski istok nego na Ukrajinu. Foto: Tanjug/AP - Zbog toga vidite da se… »
Zelenski zabrinut: Imam veoma loš osećaj u vezi sa Iranom
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da ima veoma loš osećaj u vezi sa uticajem rata u Iranu na situaciju u Ukrajini i da je pažnja Amerike, nažalost, više usmerena na Bliski istok nego na Ukrajinu. "Zbog toga vidite da se naši diplomatski… »
Zelenski: Imam jako loš osjećaj
SEEbiz pre 1 dan
KIJEV - Rusija se nameće kao ključni dobitnik u slučaju rata između Sjedinjenih Država, Izraela i Irana, nakon što je Trumpova administracija odobrila 30-dnevno izuzeće zemljama za kupnju sankcionirane ruske nafte i naftnih derivata zatečenih na moru… »
Zelenski zabrinut: "Imam veoma loš osećaj"
Kurir pre 1 dan
Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenskiizrazio je zabrinutost da rat između Amerike i Izraela protiv Irana odvlači pažnju Vašingtona sa ruske agresije na njegovu zemlju. U intervjuu za BBC, snimljenom tokom posete Londonu, Zelenski je rekao da ima "veoma… »
Zelenski: "Imam jako loš osećaj"
B92 pre 1 dan
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je zabrinutost da je američko-izraelski rat sa Iranom odvukao pažnju Vašingtona od ruske agresije protiv njegove zemlje. U intervjuu za BBC, snimljenom ove nedelje tokom posete Londonu, Zelenski je rekao… »
Vesti dana »
Tramp: Postignut dogovor, Iran neće imati nuklearno naoružanje – Teheran demantuje
Vreme pre 1 satjoš 57 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana
Radio sto plus pre 32 minutajoš 27 povezanih