Повезане вести

Зеленски најавио могућност наставка размене заробљеника са Русијом

Зеленски најавио могућност наставка размене заробљеника са Русијом

Политика 22.03.2026
Зеленски истиче важност безбедносних гаранција и окончања рата. Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да постоје сигнали да би размене зарбољеника између Русије и Украјине могле бити настављене, што би… »
Зеленски: Могућ наставак преговора, иако је америчка пажња усмерена на Иран

Зеленски: Могућ наставак преговора, иако је америчка пажња усмерена на Иран

Инсајдер 22.03.2026
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је вечерас да је могућ наставак разговора у вези са окончањем рата против Русије, након два дана разговора између украјинских и америчких преговарача у Мајамију. "Јасно је да је… »
Кремљ: Убиства иранских лидера имац́е веома дубоке последице

Кремљ: Убиства иранских лидера имац́е веома дубоке последице

Вести онлине 22.03.2026
Војна дејства против Ирана довела су до уједињавања иранског народа око руководства земље, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. „Видимо да, нажалост, рат има тенденцију да прошири своје границе. Знамо да је на почетку… »
Зеленски: Имам веома лош осећај у вези са утицајем рата у Ирану на ситуацију у Украјини

Зеленски: Имам веома лош осећај у вези са утицајем рата у Ирану на ситуацију у Украјини

Блиц 22.03.2026
Америка се нуди као домаћин преговора, али Украјина наводи да је спремна на састанак на било којој локацији, "само не у Русији" Иако се званични трилатерални сусрети одлажу, Кијев и Вашингтон свакодневно комуницирају, док Руси… »

Политика 22.03.2026
Америчка страна је, због рата у Ирану, рекла да је спремна да угости обе стране у Америци. Ми смо потврдили учешће, али Руси су против састанка у САД, додао је. ЛОНДОН - Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да има… »
"Имам веома лош предосећај" Зеленски: Сва пажња САД је усмерена на Блиски исток

"Имам веома лош предосећај" Зеленски: Сва пажња САД је усмерена на Блиски исток

Вечерње новости 22.03.2026
ПРЕСЕДНИК Украјине Владимир Зеленски изјавио је да има веома лош осећај у вези са утицајем рата у Ирану на ситуацију у Украјини и да је пажња Америке, нажалост, више усмерена на Блиски исток него на Украјину. Фото: Тањуг/АП -… »
Зеленски забринут: Имам веома лош осећај у вези са Ираном

Зеленски забринут: Имам веома лош осећај у вези са Ираном

Телеграф 22.03.2026
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је да има веома лош осећај у вези са утицајем рата у Ирану на ситуацију у Украјини и да је пажња Америке, нажалост, више усмерена на Блиски исток него на Украјину. "Због тога видите… »
Зеленски: Имам јако лош осјећај

Зеленски: Имам јако лош осјећај

СЕЕбиз 22.03.2026
КИЈЕВ - Русија се намеће као кључни добитник у случају рата између Сједињених Држава, Израела и Ирана, након што је Трумпова администрација одобрила 30-дневно изузеће земљама за купњу санкциониране руске нафте и нафтних… »
Зеленски забринут: "Имам веома лош осећај"

Зеленски забринут: "Имам веома лош осећај"

Курир 22.03.2026
Председник Украјине, Володимир Зеленскиизразио је забринутост да рат између Америке и Израела против Ирана одвлачи пажњу Вашингтона са руске агресије на његову земљу. У интервјуу за ББЦ, снимљеном током посете Лондону… »
Зеленски: "Имам јако лош осећај"

Зеленски: "Имам јако лош осећај"

Б92 22.03.2026
Украјински председник Володимир Зеленски изразио је забринутост да је америчко-израелски рат са Ираном одвукао пажњу Вашингтона од руске агресије против његове земље. У интервјуу за ББЦ, снимљеном ове недеље током посете… »

Вести дана »