Povezane vesti
Era Ojdanić blista u vezi sa 43 godine mlađom, šokirao izjavom: "Ja sam čovek rođen da biram"
Mondo 22.03.2026
Folker Era Ojdanić, koji uveliko gazi 79. godinu, a koji je u vezi sa 43 godine mlađom, ponovo je uspeo da zaintrigira javnost svojim izjavama o ženama i ljubavnom životu. Era Ojdanić se našao u "vrućoj stolici" u emisiji kod Lee Kiš kada mu je Milica… »
Era Ojdanić u vezi sa 43 godine mlađom: Milica Dabović ga šokirala pitanjem o devojci: "Ja sam rođen da biram"
Blic 22.03.2026
Naglasio je da je čovek koji uvek bira i da mu je vernost partnerke važna. Otkrio je intimne detalje zajedničkog života, posebno kako voli jutra sa partnerkom. Folker Era Ojdanić, koji uveliko gazi 79. godinu, a koji je u vezi sa 43 godine mlađom, ponovo… »
Vesti dana »
Putin doputovao u Peking: Počela zvanična poseta Kini, očekuje se razgovor dvojice lidera (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 37 povezanih
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 40 minutajoš 40 povezanih
Novi rok Tramp daje Iranu još 2 do 3 dana: "Došlo bi do nuklearnog Holokausta..."
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih