Povezane vesti

Otac Tanje Savić prvi put o ćerki: Molio sam za prevoz da bi je vodio na audicije, menjao smene: Ovakva je pevačica bila kao…

Otac Tanje Savić prvi put o ćerki: Molio sam za prevoz da bi je vodio na audicije, menjao smene: Ovakva je pevačica bila kao…

Kurir pre 8 sati
Staniša Savić, otac Tanje Savić, po prvi put je govorio za medije o svojoj ćerki. Domaći mediji pronašli su pevačicinog oca ispred njihove porodične kuće, a on je bio vrlo raspoložen da priča o svojoj ćerki. Tanjin otac ne krije da je jako ponosan na… »
(Video) "Ostavio je i Ameriku i mamu i sve" Meštani Radinca progovorili o Tanji Savić i Mukiju: "Želim im sve naj"

(Video) "Ostavio je i Ameriku i mamu i sve" Meštani Radinca progovorili o Tanji Savić i Mukiju: "Želim im sve naj"

Blic pre 8 sati
Život sa sinovima i novim partnerom Mukijem, koji se preselio iz Amerike zbog nje, istaknut je kao novi početak za Tanju. Tanjin otac ističe ponos na ćerku i njen izbor. Iako iza sebe ima bogatu karijeru, Tanja Savić je ipak odlučila da svoj mir zajedno… »
(Video) "Nisam imao ni kola, morao sam da molim nekoga da vozi" Tata Tanje Savić priznaje da je u početku bilo teško: "Ponosan…

(Video) "Nisam imao ni kola, morao sam da molim nekoga da vozi" Tata Tanje Savić priznaje da je u početku bilo teško: "Ponosan…

Blic pre 8 sati
Tanjin otac, Staniša, sa puno emocija priča o prvim znacima njenog muzičkog talenta i izazovima kroz koje su prošli kao porodica. Porodica se često odricala, pozajmljivali su garderobu iz butika kako bi Tanja izgledala dostojanstveno na nastupima… »
(Video) "Urnisao je, unakazio je" Meštani Radinca otkrivaju detalje iz života Tanje Savić i komentarišu bivšeg muža: "Deca…

(Video) "Urnisao je, unakazio je" Meštani Radinca otkrivaju detalje iz života Tanje Savić i komentarišu bivšeg muža: "Deca…

Blic pre 8 sati
Meštani otvoreno pričaju o Tanjinim ličnim borbama i teškim trenucima, posebno ističući njen odnos sa bivšim mužem i borbu za starateljstvo nad decom. U razgovoru sa meštanima Radinca saznajemo koliko su ponosni na Tanju, opisujući je kao mirnu, dobru i… »
(Video) U rodnom mestu Tanje Savić otac Staniša i komšije otkrivaju detalje iz pevačicinog života, emisija "Metar moga sela"…

(Video) U rodnom mestu Tanje Savić otac Staniša i komšije otkrivaju detalje iz pevačicinog života, emisija "Metar moga sela"…

Blic pre 13 sati
Meštani otvoreno govore o teškim trenucima iz njenog života, uključujući porodičnu dramu i borbu za decu, ističući da je uvek ostala vezana za svoje korene. Tanjin otac pred kamerama deli uspomene i mišljenje o ćerki i njenom novom partneru, dok emisija… »

Vesti dana »