Povezane vesti

Dado Polumenta raskrinkao Teu Tairović: Otkrio strogo čuvanu tajnu, u sve umešan i njen muž Ivan (video)

Dado Polumenta raskrinkao Teu Tairović: Otkrio strogo čuvanu tajnu, u sve umešan i njen muž Ivan (video)

Mondo pre 4 sati
Pevač Dado Polumenta otrkio je po sletanju na beogradski aerodrom da je snimio duet sa koleginicom, jednom od trenutno najpopularnijih pevačica u regionu - Teom Tairović. Za MONDO je ispričao kako je izgledala ova saradnja, pa je spomenuo i Teinog… »
Proverili smo šta Ivana Pavković nosi u torbi: Pretresli smo pevačicu na aerodromu, a onda doživeli šok (video)

Proverili smo šta Ivana Pavković nosi u torbi: Pretresli smo pevačicu na aerodromu, a onda doživeli šok (video)

Mondo pre 4 sati
Ivana Pavković je redovan gost na beogradskom aerodromu, pevačice vredno putuje i radi, a s obzirom da je iskusan putnik, rešili smo da proverimo šta sve staje u njenu torbicu. Pevačica rešila da na avionu odmori lice, te je stigla bez trunke šminke… »
Gudelj u Beogradu! Cecin zet bez supruge došao u Srbiju, ispred ga sačekala besna mašina! (video+foto)

Gudelj u Beogradu! Cecin zet bez supruge došao u Srbiju, ispred ga sačekala besna mašina! (video+foto)

Kurir pre 5 sati
Mnogobrojne poznate ličnosti i ovog vikenda stižu na beogradski aerodrom, a među njima je i srpski fudbaler Nemanja Gudelj. Ovog puta izostala je njegova supruga Anastasija, za koju koju se pretpostavlja, kako je preneo "Mondo", da je ostala u Španiji… »
"Zvala me je" Barbara o sukobu s Prijovićkom, na jedan komentar odmah reagovala: "On je postojao i pre nje"

"Zvala me je" Barbara o sukobu s Prijovićkom, na jedan komentar odmah reagovala: "On je postojao i pre nje"

Telegraf pre 5 sati
Nakon što je na društvenim mrežama krenula polemika da je Aleksandra Prijović preotela saradnika Barbare Bobak - stilistu Miloša Đokića, kojeg uveliko vodi na nastupe kao deo svog tima, krenule su priče da je ovo narušilo odnos među pevačicama. Kako je… »
"Nije stilista moje vlasništvo da mi ga neko otme" Barbara Bobak o sukobu sa Aleksandrom Prijović: "Dejan Kostić je postojao i…

"Nije stilista moje vlasništvo da mi ga neko otme" Barbara Bobak o sukobu sa Aleksandrom Prijović: "Dejan Kostić je postojao i…

Blic pre 6 sati
Istakla je da između nje i Prijović nema svađe, te da su pričale i demantovale navode sa mreža. Potvrdila je da nije prekinula saradnju sa producentom Dejanom Kostićem, koji joj i dalje radi pesme i planira ozbiljniji album. Barbara Bobak danas je na… »
"Prijovićka me je zvala da se opravda": Barbara Bobak prvi put o drami sa Aleksandrom i ko je kome uzeo saradnika

"Prijovićka me je zvala da se opravda": Barbara Bobak prvi put o drami sa Aleksandrom i ko je kome uzeo saradnika

Mondo pre 6 sati
Nakon što je na društvenim mrežama krenula polemika da je Aleksandra Prijović "preotela" saradnika Barbare Bobak - stilistu Miloša Đokića, kojeg uveliko vodi na nastupe kao deo svog tima, krenule su priče da je ovo narušilo odnos među pevačicama. Ekipa… »
Cecin zet sleteo u Beograd: Fudbaler došao bez Anastasije, Ražnatovićka poslala besnu mašinu i vozača po njega

Cecin zet sleteo u Beograd: Fudbaler došao bez Anastasije, Ražnatovićka poslala besnu mašinu i vozača po njega

Mondo pre 5 sati
Mnogobrojne poznate ličnosti i ovog vikenda stižu na beogradski aerodrom, a među njima usnimili smo i srpskog fudbalera Nemanju Gudelja. Ovog puta izostala je njegova supruga Anastasija, za koju pretpostavljamo da je ostala u Španiji gde ovaj par živi… »
"Dejan Kostić je postojao i pre Prije!" Barbara Bobak otvoreno o sukobu s koleginicom: Zvala me je da se opravda

"Dejan Kostić je postojao i pre Prije!" Barbara Bobak otvoreno o sukobu s koleginicom: Zvala me je da se opravda

Kurir pre 5 sati
Nakon što je na društvenim mrežama krenula polemika da je Aleksandra Prijović "preotela" saradnika Barbare Bobak - stilistu Miloša Đokića, kojeg uveliko vodi na nastupe kao deo svog tima, krenule su priče da je ovo narušilo odnos među pevačicama. Po… »
Dado Polumenta kupio novi stan: Pevač stigao u Beograd, pa se izlanuo o novoj nekretnini (video)

Dado Polumenta kupio novi stan: Pevač stigao u Beograd, pa se izlanuo o novoj nekretnini (video)

Mondo pre 5 sati
Nakon drame sa povratkom sa Maldiva zbog rata koji je izbio na Bliskom Istoku, pevač je rešio da se počasti novom nekretninom. Dadu Polumentu smo zatekli na beogradskom aerodromu, ali ovog puta samog i nasmejanog, te nam je otkrio da je kupio još jedan… »
Da li je ona najpametnija pevačica na estradi? Barbara Bobak otkrila koliki joj je IQ, šokirala sve (video)

Da li je ona najpametnija pevačica na estradi? Barbara Bobak otkrila koliki joj je IQ, šokirala sve (video)

Mondo pre 6 sati
Barbara Bobak je učešćem u nekim od emisija podelila svoje znanje iz opšte kulture, a mnoge je iznenadila i detaljima za koje bi se moglo reći da samo osobe sa izraženom inteligencijom znaju i pamte. Pevačica je sada otkrila da li je nekada merila svoj… »
Zorana Mićanović priznala zašto se krila od medija na aerodromu: "Nekad nisam raspoložena, bolje je tako"

Zorana Mićanović priznala zašto se krila od medija na aerodromu: "Nekad nisam raspoložena, bolje je tako"

Mondo pre 6 sati
Budući da je trenutno jedna od najtraženijih mladih pevačica u Srbiji, Zorana Mićanović vredno radi i nastupa. I ovog vikenda smo je zatekli na beogradskom aerodromu. Zorana se požalila na zdravstveno stanje i da joj je uvo zapušeno, te priznala zašto se… »
"Ako ona kaže da sam balvan, onda je tako": Sloba Radanović progovorio o tužbi Dare Bubamare (video)

"Ako ona kaže da sam balvan, onda je tako": Sloba Radanović progovorio o tužbi Dare Bubamare (video)

Mondo pre 6 sati
Sukob između Dare i Slobe traje već izvesno vreme, a sve je počelo oko pesme koje su oboje snimili i otpevali. Sloba je svojevremeno ispirčao da se na njegovom albumu nalazi "poslednja pesma Marine Tucaković" koja nosi naziv "Infarkt duše", a potom se… »
"Šta ste me napali?": Seka Aleksić se šokirala na aerodromu, sve oči uprte u njen duboki dekolte (Video)

"Šta ste me napali?": Seka Aleksić se šokirala na aerodromu, sve oči uprte u njen duboki dekolte (Video)

Mondo pre 8 sati
Pevačica Seka Aleksić iznenadila se kada je ugledala ekipu MONDO portala na beogradskom aerodromu. Ona je skockana stigla u srpsku prestonicu nakon uspešnog nastupa. Seka je za ovu priliku odabrala sako i pantalone, a svima je za oko zapao veliki dekolte… »
Indira Radić i Seka Aleksić se našle u istom avionu: Otkriveno kako su reagovale, pevačica iznela sve detalje (video)

Indira Radić i Seka Aleksić se našle u istom avionu: Otkriveno kako su reagovale, pevačica iznela sve detalje (video)

Mondo pre 7 sati
Pevačica Indira Radić zajedno sa Sekom Aleksić letela je za Beograd, a po dolasku u srpsku prestonicu otkrila je šta su radile. Indira nije skidala osmeh sa lica i nije krila da se lepo ispričala sa svojom koleginicom. Indira se uputila ka svom… »

Vesti dana »