Povezane vesti
"Doktori su mi obećali brzu smrt" Novi tekst Vedrane Rudan o životnoj borbi: "Dve godine umirem i ništa se ne dešava"
Kurir pre 10 sati
U poslednjem tekstu pod nazivom "Ljubavna priča" Vedrana Rudan je na svom blogu Rudan.info opisala detalje borbe s teškom bolešću. Tekst čuvene hrvatske spisateljice prenosimo u celosti: "Dve godine umirem i ništa se ne dešava. Doktori su mi obećali brzu… »
"Doktori su mi obećali brzu smrt, ukućani skrivaju koliko im je dosta": Novi tekst Vedrane Rudan o borbi sa rakom
Nova pre 13 sati
Književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst o danima tokom kojih se bori sa rakom žučnih kanalića. U poslednjem tekstu pod nazivom "Ljubavna priča" na blogu Rudan.info, Vedrana je opisala detalje borbe. "Dvije godine umirem i ništa se ne dešava… »
Vesti dana »
Izbori u Sloveniji: Tesna pobeda stranke aktuelnog premijera na parlamentarnim izborima
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Vučić u iznenadnoj poseti UAE razgovarao sa predsednikom Bin Zajedom Al Nahjanom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ukrajina i SAD okončale drugi dan pregovora na Floridi, Zelenski najavio moguće razmene zarobljenika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana