Povezane vesti
"Doktori su mi obećali brzu smrt" Novi tekst Vedrane Rudan o životnoj borbi: "Dve godine umirem i ništa se ne dešava"
Kurir pre 22 dana
U poslednjem tekstu pod nazivom "Ljubavna priča" Vedrana Rudan je na svom blogu Rudan.info opisala detalje borbe s teškom bolešću. Tekst čuvene hrvatske spisateljice prenosimo u celosti: "Dve godine umirem i ništa se ne dešava. Doktori su mi obećali brzu… »
"Doktori su mi obećali brzu smrt, ukućani skrivaju koliko im je dosta": Novi tekst Vedrane Rudan o borbi sa rakom
Nova pre 23 dana
Književnica Vedrana Rudan objavila je novi tekst o danima tokom kojih se bori sa rakom žučnih kanalića. U poslednjem tekstu pod nazivom "Ljubavna priča" na blogu Rudan.info, Vedrana je opisala detalje borbe. "Dvije godine umirem i ništa se ne dešava… »
Vesti dana »
Najmanje 16 ljudi povređeno je u oružanom napadu u školi u Turskoj, dok je napadač nakon incidenta sebi oduzeo život.
IndeksOnline pre 1 satjoš 37 povezanih
Dvostruka blokada Ormuskog moreuza: Pakistan pokušava da vrati zaraćene strane za pregovarački sto
Euronews pre 23 minutajoš 63 povezane
Inflacija u martu 2,8 odsto: Ambulantne usluge skuplje 10,7 odsto, a nakit i satovi 43,4 procenta
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane