Povezane vesti

Nestorović: "Pokret mi snaga naroda" upisan u Registar političkih stranaka

Nestorović: "Pokret mi snaga naroda" upisan u Registar političkih stranaka

Insajder pre 9 sati
Politička stranka "Pokret mi snaga naroda" saopštila je danas da je uspešno okončala zakonsku proceduru registracije i da je rešenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 16. marta upisana u Registar političkih stranaka. Politička stranka… »
Srbija dobila još jednu političku stranku: Registrovan "Pokret mi snaga naroda" pod rednim brojem 135

Srbija dobila još jednu političku stranku: Registrovan "Pokret mi snaga naroda" pod rednim brojem 135

N1 Info pre 9 sati
Politička stranka "Pokret mi snaga naroda" saopštila je danas da je uspešno okončala zakonsku proceduru registracije i da je rešenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 16. marta upisana u Registar političkih stranaka. Politička stranka… »
"Pokret mi snaga naroda" zvanično registrovana u Srbiji, Branimir Nestorović zastupnik

"Pokret mi snaga naroda" zvanično registrovana u Srbiji, Branimir Nestorović zastupnik

NIN pre 9 sati
Branimir Nestorović registrovao stranku "Pokret mi snaga naroda"

Branimir Nestorović registrovao stranku "Pokret mi snaga naroda"

Blic pre 10 sati
U Nestorovićevom pokretu tvrde da je registracija "važan korak u daljem razvoju političke ideje stranke i njene aktivnosti u Srbiji". Nestorović je ranije izjavio da ne može da da "blanko podršku" studentskoj listi Politička stranka "Pokret mi snaga… »
Srbija ima novu političku stranku, vodi je poznata ličnost

Srbija ima novu političku stranku, vodi je poznata ličnost

Danas pre 11 sati
Srbija ima upisanu novu političku stranku na čijem je čelu poznata politička ličnost. Reč je o Mi, snaga naroda Branimira Nestorovića, pokretu koji je na prošlim parlamentarnim i beogradskim izborima napravio iznenađujuće dobar rezultat osvojivši… »

Vesti dana »