Povezane vesti
Nestorović: "Pokret mi snaga naroda" upisan u Registar političkih stranaka
Insajder pre 9 sati
Politička stranka "Pokret mi snaga naroda" saopštila je danas da je uspešno okončala zakonsku proceduru registracije i da je rešenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 16. marta upisana u Registar političkih stranaka. Politička stranka… »
Srbija dobila još jednu političku stranku: Registrovan "Pokret mi snaga naroda" pod rednim brojem 135
N1 Info pre 9 sati
Politička stranka "Pokret mi snaga naroda" saopštila je danas da je uspešno okončala zakonsku proceduru registracije i da je rešenjem Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 16. marta upisana u Registar političkih stranaka. Politička stranka… »
"Pokret mi snaga naroda" zvanično registrovana u Srbiji, Branimir Nestorović zastupnik
NIN pre 9 sati
Branimir Nestorović registrovao stranku "Pokret mi snaga naroda"
Blic pre 10 sati
U Nestorovićevom pokretu tvrde da je registracija "važan korak u daljem razvoju političke ideje stranke i njene aktivnosti u Srbiji". Nestorović je ranije izjavio da ne može da da "blanko podršku" studentskoj listi Politička stranka "Pokret mi snaga… »
Srbija ima novu političku stranku, vodi je poznata ličnost
Danas pre 11 sati
Srbija ima upisanu novu političku stranku na čijem je čelu poznata politička ličnost. Reč je o Mi, snaga naroda Branimira Nestorovića, pokretu koji je na prošlim parlamentarnim i beogradskim izborima napravio iznenađujuće dobar rezultat osvojivši… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana