Povezane vesti
Darko objavio potresnu poruku o bratu: Evo šta je Dragan Lazić tražio od prijatelja dva dana pred smrt
Mondo 22.03.2026
Darko Lazić prolazi kroz najteži period u životu zbog pogibije brata Dragana, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Šapca. Lazić se više puta oglašavao na Instagramu o bratu gde je delio njihove uspomene, a sada je na storiju podelio i jednu… »
"Tražio mi je da to uradim, obećao sam, ali nisam znao..." Darko Lazić otkrio potresne detalje o nastradalom bratu: "Neka ga…
Blic 22.03.2026
Vest o tragediji zatekla je njegovu bivšu suprugu Anu Sević tokom snimanja, kada je briznula u plač po saznanju. Porodicu Lazić su odmah podržali prijatelji i kolege, okupljajući se u njihovoj porodičnoj kući. Vest o velikoj porodičnoj tragediji Darka… »
"Tražio mi je da to uradim..." Darko Lazić otkrio potresne detalje zadnjih razgovora sa rođenim bratom: Obećao sam, ali nisam…
Kurir 22.03.2026
Folker Darko Lazić prolazi kroz najteži period u životu. Nakon što je sahranio rođenog brata i suočio se sa nezamislivim gubitkom, pokušava da pronađe snagu da izdrži i nastavi dalje. Od Dragana se ponovo oprostio emotivnom objavom, u kojoj je otkrio… »
"Tražio mi je da to uradim, obećao sam, nisam znao..." Darko podelio potresnu objavu o pokojnom bratu Draganu
Telegraf 22.03.2026
Vest o velikoj porodičnoj tragediji Darka Lazića duboko je potresla javnost nakon što je njegov brat poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći. Pevač prolazi kroz najteži period u životu a veliku podršku mu pružaju porodica i prijatelji. Koliko tuguje za… »
Darko Lazić je trebalo da snimi nekoliko numera sa pokojnim bratom Draganom – u Stars specijalu, od 17.00
Kurir 22.03.2026
Pre nego što je otputovao na Maldive, pevač Darko Lazić je dogovorio da sa bratom Draganom snimi nekoliko numera u studiju kod poznatog harmonikaša, saznaje Kurir, a sve nam je potvrdio i sam Borko Radivojević. Modni kreator Boris Kargotić, izjavio je… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
Pravda pre 53 minutajoš 13 povezanih
Kragujevac i Šumadija: Sunčani i topli dani tokom poslednje sedmice maja
iKragujevac pre 1 satjoš 18 povezanih
Srbijavoz: Zbog tehničko – tehnoloških razloga nije moguće odjednom uspostaviti saobraćaj svih vozova
Danas pre 18 minutajoš 15 povezanih
Trump kaže da je mirovni sporazum 'uglavnom ispregovaran' dok Teheran osporava neke tvrdnje
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 17 povezanih
(Video) "Poziv na dijalog": Predsednik Srbije o "ubačenim elemenatima", napadu na policiju i mogućoj ostavci
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 9 povezanih