Povezane vesti
Darko objavio potresnu poruku o bratu: Evo šta je Dragan Lazić tražio od prijatelja dva dana pred smrt
Mondo pre 23 sata
Darko Lazić prolazi kroz najteži period u životu zbog pogibije brata Dragana, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Šapca. Lazić se više puta oglašavao na Instagramu o bratu gde je delio njihove uspomene, a sada je na storiju podelio i jednu… »
"Tražio mi je da to uradim, obećao sam, ali nisam znao..." Darko Lazić otkrio potresne detalje o nastradalom bratu: "Neka ga…
Blic pre 1 dan
Vest o tragediji zatekla je njegovu bivšu suprugu Anu Sević tokom snimanja, kada je briznula u plač po saznanju. Porodicu Lazić su odmah podržali prijatelji i kolege, okupljajući se u njihovoj porodičnoj kući. Vest o velikoj porodičnoj tragediji Darka… »
"Tražio mi je da to uradim..." Darko Lazić otkrio potresne detalje zadnjih razgovora sa rođenim bratom: Obećao sam, ali nisam…
Kurir pre 1 dan
Folker Darko Lazić prolazi kroz najteži period u životu. Nakon što je sahranio rođenog brata i suočio se sa nezamislivim gubitkom, pokušava da pronađe snagu da izdrži i nastavi dalje. Od Dragana se ponovo oprostio emotivnom objavom, u kojoj je otkrio… »
"Tražio mi je da to uradim, obećao sam, nisam znao..." Darko podelio potresnu objavu o pokojnom bratu Draganu
Telegraf pre 1 dan
Vest o velikoj porodičnoj tragediji Darka Lazića duboko je potresla javnost nakon što je njegov brat poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći. Pevač prolazi kroz najteži period u životu a veliku podršku mu pružaju porodica i prijatelji. Koliko tuguje za… »
Darko Lazić je trebalo da snimi nekoliko numera sa pokojnim bratom Draganom – u Stars specijalu, od 17.00
Kurir pre 1 dan
Pre nego što je otputovao na Maldive, pevač Darko Lazić je dogovorio da sa bratom Draganom snimi nekoliko numera u studiju kod poznatog harmonikaša, saznaje Kurir, a sve nam je potvrdio i sam Borko Radivojević. Modni kreator Boris Kargotić, izjavio je… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Skup podrške privedenim pazarskim studentima ispred Gradske uprave u Kragujevcu
Radio 021 pre 1 satjoš 34 povezane
Arakči pozvao Rusiju i Kinu da spreče SAD da koriste SBUN za pritisak i eskalaciju
RTV pre 24 minutajoš 59 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana
Serbian News Media pre 3 satajoš 28 povezanih