Povezane vesti
"Pomirio sam se sa tim da ću umreti": Potresna ispovest novinara koji se lečio od HIV-a: "Otvarale su se rane"
Telegraf pre 12 sati
Bivši novinar Edi Kiseljak hrabro je i potpuno otvoreno govorio o svojoj teškoj borbi sa HIV-om, trenutku kada je saznao stravičnu dijagnozu, ali i o traumi iz detinjstva, polnom uznemiravanju o kojem je decenijama ćutao. Njegova potresna životna priča… »
"Pomirio sam se sa tim da ću umreti" Ispovest novinara koji se lečio od HIV-a: "Na butinama nisam imao mesa, otvarale su mi se…
Blic pre 18 sati
Prvi put je javno govorio o zlostavljanju koje je doživeo kao dečak od strane čoveka iz komšiluka. Opisao je kako je saznao da je HIV pozitivan i otvoreno rekao da je bio zaražen s namerom druge osobe. Bivši novinar Edi Kiseljak hrabro je i potpuno… »
Ispovest novinara koji se borio sa HIV-om: Pomirio sam se da ću umreti, namerno me je zarazio: Jezivi detalji: Na butinama…
Kurir pre 18 sati
Bivši novinar Edi Kiseljak javno je govorio o svojoj teškoj borbi sa HIV-om, ali i o svim teškim situacijama koje su ga pratile kroz život. Polno je uznemiravan, seksualno zlostavljan kao dečak od strane čoveka iz njegovog komšiluka, ima traume iz… »
Vesti dana »
Prva ljubav Radoja Čupića bila je čuvena srpska političarka: Glumac je o vezi s njom javno govorio
Kurir pre 25 minutajoš 30 povezanih
Nesreća na njujorškom aerodromu – poginuli pilot i kopilot u sudaru aviona sa vatrogasnim vozilom
RTS pre 10 minutajoš 25 povezanih
Kako upisati dete u prvi razred preko eUprave: počelo zakazivanje termina za testiranje
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio „potpunim uništenjem“ Irana, Teheran najavljuje odgovor ako budu pogođena energetska postrojenja
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih