Povezane vesti
"Šareni mi se javio posle osam godina, njega sam najviše volela" Iskrena ispovest Stanije o bivšoj ljubavi, spomenula i Maju…
Kurir 22.03.2026
Stanija Dobrojević je, pred ulazak u "Elitu 9", otvorila dušu o Asminu Durdžiću, ali i drugim bivšim momcima. Dotakla se i nesuglasica sa majkom, dok rođendan slavi već danima unazad, od kad se iz Amerike vratila u Srbiju. - Slavi se moj rođendan. Bila… »
"Na šta sam sad spala..." Stanija o emotivnom statusu, Asminu i bivšim momcima: "Javio mi se posle osam godina"
Telegraf 22.03.2026
Stanija Dobrojević nedavno je najavila ulazak u Elitu pošto je doletela u Srbiju. Starleta proslavlja rođendan danima unazad otkako je došla iz Amerike a sada je progovorila o Asminu Durdžiću, bivšim momcima i nesuglasicama sa majkom. - Slavi se moj… »
"Šareni mi se javio sad posle osam godina, njega sam najviše volela" Stanija o emotivnom statusu, prošlosti s Asminom i svađi…
Blic 22.03.2026
Stanija je izjavila da je odnos sa Asminom Durdžićem bio njen najveći ljubavni promašaj, jer ju je izdao i povredio. Najviše je volela bivše partnere Šarenog i Marka Markovića, sa kojim je želela porodicu, ali se njihova veza završila bolno. Stanija… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 43 povezane
Marta Kos zbog Mladića odložila planiranu posetu Srbiji, Vučić poručio da je odluka evropske komesarke "očekivana"
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 40 povezanih
Niški studenti pozivani na informativne razgovore zbog najavljenog protesta
Naissus info pre 1 satjoš 18 povezanih
„Za dve godine uloženo 0 dinara za suzbijanje ambrozije“: Sagovornice Mašine o prevenciji alergena
Mašina pre 4 satijoš 6 povezanih
Direktor Jovine gimnazije odluku sudija označio kao udar na ustavni poredak
Mašina pre 1 satjoš 15 povezanih