Povezane vesti
Dimitri Paje okačio kopačke o klin
RTS pre 16 sati
Nekadašnji francuski reprezentativac Dimitri Paje završio jeigračku karijeru. Paje je poslednji angažman imao u brazilskom klubu Vasko de Gama. "Nekoliko dana pred 39. rođendan donosim odluku da se povučem iz profesionalnog fudbala“, izjavio je Paje na… »
Dimitri Paje završio karijeru!
B92 pre 16 sati
Nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Dimitrije Paje saopštio je večeras da je završio igračku karijeru. "Danas, nekoliko dana pre mog 39. rođendana, odlučio sam da se penzionišem kao profesionalni fudbaler", izjavio je Paje na poluvremenu meča… »
Dimitrije Paje objavio kraj igračke karijere
Politika pre 16 sati
Francuski fudbalski reprezentativac odlazi sa terena. Nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Dimitrije Paje saopštio je večeras da je završio igračku karijeru. „Danas, nekoliko dana pre mog 39. rođendana, odlučio sam da se penzionišem kao… »
Mađioničar koji je mogao mnogo više: Nekada jedan od najboljih fudbalera Premijer lige završio karijeru
Večernje novosti pre 16 sati
Nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Dimitrije Paje saopštio je večeras da je završio igračku karijeru. Foto: Profimedia "Danas, nekoliko dana pre mog 39. rođendana, odlučio sam da se penzionišem kao profesionalni fudbaler", izjavio je Pajet na… »
Bonne retraite! Paje okačio kopačke o klin
Sport klub pre 18 sati
Francuski ofanzivni vezista Dimitri Paje objavio je kraj karijere sedam dana pred 39. rođendan. Bivši igrač Ekselsiora sa rodnog Reiniona, Nanta, Sent-Etjena, Lila, Marseja, Vest Hema i Vaska da Game učinio je to posle 22 sezone u profesionalnom fudbalu… »
Vesti dana »
Kokain krio u "Škodi": Policija zaustavila dilera u Inđiji, osmah mu određen pritvor!
Kurir pre 54 minutajoš 38 povezanih
Tramp od 'sručićemo oganj na vas' do 'pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba'
BBC News pre 24 minutajoš 27 povezanih