Повезане вести

Димитри Паје окачио копачке о клин

Димитри Паје окачио копачке о клин

РТС 22.03.2026
Некадашњи француски репрезентативац Димитри Паје завршио јеиграчку каријеру. Паје је последњи ангажман имао у бразилском клубу Васко де Гама. "Неколико дана пред 39. рођендан доносим одлуку да се повучем из професионалног… »
Димитри Паје завршио каријеру!

Димитри Паје завршио каријеру!

Б92 22.03.2026
Некадашњи француски фудбалски репрезентативац Димитрије Паје саопштио је вечерас да је завршио играчку каријеру. "Данас, неколико дана пре мог 39. рођендана, одлучио сам да се пензионишем као професионални фудбалер", изјавио је… »
Димитрије Паје објавио крај играчке каријере

Димитрије Паје објавио крај играчке каријере

Политика 22.03.2026
Француски фудбалски репрезентативац одлази са терена. Некадашњи француски фудбалски репрезентативац Димитрије Паје саопштио је вечерас да је завршио играчку каријеру. „Данас, неколико дана пре мог 39. рођендана, одлучио сам да… »
Мађионичар који је могао много више: Некада један од најбољих фудбалера Премијер лиге завршио каријеру

Мађионичар који је могао много више: Некада један од најбољих фудбалера Премијер лиге завршио каријеру

Вечерње новости 22.03.2026
Некадашњи француски фудбалски репрезентативац Димитрије Паје саопштио је вечерас да је завршио играчку каријеру. Фото: Профимедиа "Данас, неколико дана пре мог 39. рођендана, одлучио сам да се пензионишем као професионални… »
Бонне ретраите! Паје окачио копачке о клин

Бонне ретраите! Паје окачио копачке о клин

Спорт клуб 22.03.2026
Француски офанзивни везиста Димитри Паје објавио је крај каријере седам дана пред 39. рођендан. Бивши играч Екселсиора са родног Реиниона, Нанта, Сент-Етјена, Лила, Марсеја, Вест Хема и Васка да Гаме учинио је то после 22 сезоне… »

Вести дана »