Povezane vesti
Pevačica doživela nezgodu u autu, hitno je prevezli u bolnicu: "Mislila sam da sam slomila vrat"
Mondo 22.03.2026
Džesi Džej se trenutno nalazi u Kini u okviru svoje turneje "No Secrets Tour", a nezgodnu povredu zadobila je nakon što je udarila glavu o krov automobila. Obraćajući se fanovima putem Instagram, pevačica hita "Price Tag" podelila je snimak na kojem… »
Pevačica hitno prebačena u bolnicu: "Mislila sam da sam slomila vrat"
Kurir 22.03.2026
Pevačica Džesi Džej (37) hitno je prebačena u bolnicu nakon bizarne povrede u automobilu, zbog koje je strahovala da je „slomila vrat“. Incident se dogodio tokom njene turneje No Secrets u Kini, kada je snažno udarila glavom o krov vozila. Pevačica je na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: Situacija stabilna, vetar za vikend razlog za oprez, gori deponija kod Leskovca
Insajder pre 44 minutajoš 22 povezane
Evo zbog čega vetar do 72 kmh i temperature iznad 35 stepeni danas i sutra donose ekstremnu opasnost!
Telegraf pre 3 minutajoš 24 povezane
Strah od novih poplava: Kina obustavila spasavanje na granici Nepala i Tibeta, najmanje 472 mrtvih
BBC News pre 29 minutajoš 22 povezane
Partizanova crna serija: Treći najduži post u istoriji kluba bez Evrope
Nova pre 38 minutajoš 37 povezanih
Danas je Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice, Međudnevnica a ovo su predanja i običaji! Velika Gospojina
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih