Povezane vesti

"Snimala sam lajv na TikToku kad su mi rekli": Srpskoj influenserki pretio zatvor u Dubaiju

"Snimala sam lajv na TikToku kad su mi rekli": Srpskoj influenserki pretio zatvor u Dubaiju

Mondo pre 11 sati
Bivša rijaliti učesnica doživela je pravu agoniju tokom boravka u Dubaiju, gde se zatekla sa dečkom u trenutku izbijanja sukoba na Bliskom istoku. Zbog novonastale situacije povratak u Srbiju pretvorio se u pravu dramu, pa su uz velike poteškoće uspeli… »
"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru", poznata Srpkinja o agoniji u Dubaiju pošto je izbio rat

"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru", poznata Srpkinja o agoniji u Dubaiju pošto je izbio rat

Telegraf pre 19 sati
Pravu agoniju doživela je bivša učesnica „Zadruge“ Anja Todorović tokom boravka u Dubaiju, gde se zatekla sa dečkom u trenutku izbijanja sukoba na Bliskom istoku. Zbog novonastale situacije povratak u Srbiju pretvorio se u pravu dramu, pa su uz velike… »
"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru" Srpkinja otkrila detalje agonije iz Dubaija nakon što je izbio rat: "Moj…

"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru" Srpkinja otkrila detalje agonije iz Dubaija nakon što je izbio rat: "Moj…

Blic pre 22 sata
Snimila je uživo na TikToku događaje iz Dubaija, ne znajući da je to zabranjeno prema zakonima UAE i da joj zbog toga preti kazna zatvora. Anja je bila u velikom strahu, dok je njen dečko bio još više u panici, a alarmi i detonacije dodatno su pojačali… »

Vesti dana »

Dok nafta pada, bakar skače - pauza u ratu pokrenula tržišta

Dok nafta pada, bakar skače - pauza u ratu pokrenula tržišta

Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 57 povezanih
U Kragujevcu skup podrške privedenim studentima u Novom Pazaru

U Kragujevcu skup podrške privedenim studentima u Novom Pazaru

Nedeljnik pre 20 minutajoš 32 povezane
"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

Večernje novosti pre 2 satajoš 58 povezanih
Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu