Povezane vesti
"Snimala sam lajv na TikToku kad su mi rekli": Srpskoj influenserki pretio zatvor u Dubaiju
Mondo pre 21 dana
Bivša rijaliti učesnica doživela je pravu agoniju tokom boravka u Dubaiju, gde se zatekla sa dečkom u trenutku izbijanja sukoba na Bliskom istoku. Zbog novonastale situacije povratak u Srbiju pretvorio se u pravu dramu, pa su uz velike poteškoće uspeli… »
"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru", poznata Srpkinja o agoniji u Dubaiju pošto je izbio rat
Telegraf pre 21 dana
Pravu agoniju doživela je bivša učesnica „Zadruge“ Anja Todorović tokom boravka u Dubaiju, gde se zatekla sa dečkom u trenutku izbijanja sukoba na Bliskom istoku. Zbog novonastale situacije povratak u Srbiju pretvorio se u pravu dramu, pa su uz velike… »
"Nisam smela da rizikujem, da ne završim u zatvoru" Srpkinja otkrila detalje agonije iz Dubaija nakon što je izbio rat: "Moj…
Blic pre 21 dana
Snimila je uživo na TikToku događaje iz Dubaija, ne znajući da je to zabranjeno prema zakonima UAE i da joj zbog toga preti kazna zatvora. Anja je bila u velikom strahu, dok je njen dečko bio još više u panici, a alarmi i detonacije dodatno su pojačali… »
Vesti dana »
Mađar najavio novo doba za zemlju: Potrebno je sprovesti promenu sistema, građani su odlučili da žele Evropu
N1 Info pre 17 minutajoš 169 povezanih
Američka vojska objavila šta čeka sve brodove "bez obzira na zastavu"! Sat otkucava do početka blokade iranskih luka koja opet može da pokrene rat (foto, video)
Kurir pre 22 minutajoš 49 povezanih
Devojka (18) povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču (23) određen pritvor
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Nekada inspirisan Orbanom, Mađar ga je danas svrgnuo sa vlasti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 37 povezanih