Povezane vesti
Maja Nikolić zaprošena plastičnim prstenom, planira svadbu: "Našla sam moćnika, visok je i uspešan"
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Maja Nikolić otkrila je da je pronašla ljubav svog života i da se verila, a onda otkrila i od kojeg je materijala prsten kojim je zaprosio budući suprug. Ona je iznenadila javnost kada je govorila o veridbi i ljubavnim planovima. Maja Nikolić je… »
Maja Nikolić dobila verenički prsten od plastike Otkrila za koga se udaje: "Nije mi bitan brilijant, samo njegovo srce"
Blic pre 12 sati
Njen izabranik nije poznata ličnost i ne želi medijsku pažnju. Pevačica je istakla da je njen partner uspešan, zgodan i njenih godina. Pevačica Maja Nikolić otkrila je da je pronašla ljubav svog života i da se verila, a onda otkrila i od kojeg je… »
Verenik joj kupio plastični prsten: Šok priznanje Maje Nikolić u emisiji (video)
Mondo pre 13 sati
Pevačica Maja Nikolić nedavno je otkrila da se verila, a sada u emisiji na Kurir televiziji otkrila detalje veridbe, ali i progovorila o partneru. - Verenički prsten je prelep i fantastičan, iako je od plastike. Meni ne trebaju brilijanti kada imam… »
Maja Nikolić otkrila sve o partneru! Verenički prsten mi je od plastike, ne trebaju mi brilijanti! Zbog budućeg supruga…
Kurir pre 15 sati
Maja Nikolić ponovo je u centru pažnje javnosti, ovog puta zbog lepih vesti iz privatnog života, ali i zbog niza iskrenih i bez zadrške izrečenih stavova o kolegama i estradi. U razgovoru za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom od 17 sati… »
Vesti dana »
Tramp: 'Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba', Teheran: 'Nije istina'
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
Skup podrške privedenim pazarskim studentima ispred Gradske uprave u Kragujevcu
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Arakči pozvao Rusiju i Kinu da spreče SAD da koriste SBUN za pritisak i eskalaciju
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih
Krivična prijava protiv Novopazarca: Pod dejstvom kokaina bežao od policije i udario u zaštitnu ogradu
Serbian News Media pre 5 satijoš 24 povezane