Povezane vesti

BMW se zakucao u tramvajsku stanicu! Staklo se razletelo, Zagrepčani u panici istrčali na ulicu: "Udar je bio toliko glasan da…

BMW se zakucao u tramvajsku stanicu! Staklo se razletelo, Zagrepčani u panici istrčali na ulicu: "Udar je bio toliko glasan da…

Kurir pre 11 sati
U Zagrebu se kasno uveče dogodila saobraćajna nesreća na raskrsnici Vukovarske i Držićeve ulice. Vozač automobila marke " BMW" udario je u tramvajsku stanicu u Zagrebu, pri čemu su komadići stakla leteli po podu, prenosi portal 24sata.hr. Dve ekipe Hitne… »
(Video) BMW se zakucao u tramvajsku stanicu! Popucala stakla, ljudi izleteli na zagrebačku ulicu: "Udar je bio toliko glasan…

(Video) BMW se zakucao u tramvajsku stanicu! Popucala stakla, ljudi izleteli na zagrebačku ulicu: "Udar je bio toliko glasan…

Blic pre 13 sati
Policija je potvrdila prijavu događaja, ali još nisu poznati svi detalji nesreće i stanje povređenih Najmanje dve osobe su prevezene u bolnicu nakon nesreće U Zagrebu se kasno uveče dogodila saobraćajna nesreća na raskrsnici Vukovarske i Držićeve ulice… »
"Bilo je toliko glasno da sam iskočio iz kreveta": Automobil se zakucao u stanicu, staklo letelo na sve strane (video)

"Bilo je toliko glasno da sam iskočio iz kreveta": Automobil se zakucao u stanicu, staklo letelo na sve strane (video)

Večernje novosti pre 13 sati
U ZAGREBU se kasno uveče dogodila saobraćajna nesreća na raskrsnici Vukovarske i Držićeve ulice. Foto: Printsrkin/Jutjub/PIXSELL Vozač automobila marke "BMW" udario je u tramvajsku stanicu u Zagrebu, pri čemu su komadići stakla leteli po podu.. Dve ekipe… »
BMW-om udario u tramvajsku stanicu u Zagrebu, Hitna pomoć odvezla povređene

BMW-om udario u tramvajsku stanicu u Zagrebu, Hitna pomoć odvezla povređene

Telegraf pre 15 sati
Svedok: "Iskočio sam iz kreveta" Na raskrsnici Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu dogodila se saobraćajna nzgoda u kojoj je automobil udario u tramvajsko stajalište. BMW je udario u benzinsku pumpu, staklo je svuda. Najmanje dve osobe su povređene, a… »

Vesti dana »